QNAP TVS-671 NAS sistem za virtualizaciju i privatni cloud

TSV-671 je moćno NAS skladišteno rešenje dizajnirano za I/O intenzivne zadatke, kritične poslovne primene i brzo rastuće potrebe skladištenja podataka. Inkorporišući pouzdanost i bezbednost TVS-671 obezbeđuje visoke performanse sa konstantnim propusnim opsegom i obezbeđuje sveobuhvatno skladišteno rešenje za mala i srednja preduzeća koja žele da grade pouzdano privatno cloud rešenje.

QNAP TVS-671

TVS-671 podržava 6Gbps hard drajvove i 10Gb Ethernet obzebeđujući propusni opseg od preko 2300MB/s i 146.000 IOPS. TVS-671 pokreće Intel Quad core i5-4590S 3.0GHz procesor za unapređenu efikasnost kada je reč o zadacima koji troše dragocene resurse kao što su virtuelne stanice, 4K video reprodukcija u realnom vremenu ili veliki broj istovremenih konekcija.

QNAP TVS-671

Zahvaljujući intuitivnom korisničkom interfejsu QTS operativnog sistema rad ovog TVS-671 modela je veoma jednostavan i bez ikakvog praznog hoda i čekanja. Njegov inteligentni desktop omogućava da pronađete brzo željene funkcije, kreirate desktop prečice ili grupe, nadgledate važne informacije vezane za rad sistema u realnom vremenu kao i otvarate višestruke prostore koji omogućavaju pokretanje više zadataka istovremeno.

QNAP TVS-671

Da biste brzo i lako pronašli dokumente, fotografije, video klipove, muzičke sadržaje tu je Qsirch, nova QNAP ugrađena aplikacija za pretragu koja omogućava da u realnom vremenu pronađete sve što želite. Jednostavno unesite pojam za pretragu i softver će vam omogućiti da pronađete sve što vas zanima.

QNAP TVS-671

TVS-671 podržava SSD keširanje što može da značajno unapredi IOPS performanse skladištenog kapaciteta ovog modela i operativnu efikasnost. Reč je o opciji koja je savršena za unapređivanje sveukupnog radnog okruženja kada je reč o zahtevnim aplikacijama kao što su virtualizacija.

QNAP TVS-671

Specifikacije:

  • Proizvođač: QNAP
  • Model: TVS-671-i5-8G
  • Dimenzije: 257x235x175
  • Neto masa: 6.18kg
  • Forma: Tower
  • Procesor: Intel Quad Core i5-4590S 3.0GHz
  • RAM memorija: 8GB

QNAP TVS-671

Zaključak

QNAP je predstavio još jedno odlično NAS rešenje za poslovne korisnike koji žele da kreiraju privatni cloud. U pitanju je model snažnog procesora, sa 8GB sistemske memorije koji omogućava da vršite teške zadatke kao što je virtualizacija ili da kreirate privatni cloud. Podržava 6Gbps hard diskove za 146.000 IOPS brzine a intuitivni operativni sistem i korisnički interfejs dodatno unapređuju funkcionisanje ovog modela.

Conclusion

QNAP has introduced another excellent NAS solution for business users who want to create a private cloud. It is a model with a strong processor along with 8GB of system memory that allows you to perform difficult tasks such as virtualization or to create a private cloud. It supports 6Gbps hard drives for up to 146.000 IOPS speed while its intuitive operating system and user interface improve functioning of this model.

Zahvaljujemo se:

Mikro Princ, Kralja Milutina 31, 011/3629000

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 1750€

mikroprinc.com