QNAP TS-453-A dual sistem NAS uređaj za skladištenje i reprodukciju

Kao reakcija na dolazeću Internet of Things eru, QNAP TS-453-A inovativno podržava open source Linux platformu kao gateway za IoT rešenja ka drugim smart uređajima.

QNAP TS-453-A

TS-453A omogućava korisnicima da direktno koriste različite karakteristikama bogate Linux aplikacije i uživaju u privatnom cloudu kombinujući IoT i skladištene aplikacije, dok profesionalnim kreatorima omogućava da razviju i pokrenu IoT aplikacije direktno na TS-453A.

QNAP TS-453-A

Sigurni, pouzdani TS-453A je opremljen poslovno kritičnim karakteristikama kao što su Volume/LUN Snapshot koja omogućava da se fajlovi/direktorijumi vrate u pređašnje stanje u slučaju bilo kakvog problema ili gubitka fajlova.

QNAP TS-453-A

TS-453-A pokreće poslednja generacija quad core Intel Celeron procesora koji omogućavaju korisnicima da uživaju u 4K (H.264) video reprodukciji i 1080p/4K transkodovanju videa u realnom vremenu sa samog TS-453A uređaja na HD/4K ekran.

QNAP TS-453-A

Ovaj uređaj je baziran na QTS-Linux dual sistemu koji je baziran na naprednim tehnologijama virtualizacije kompanije QNAP. Revolucionarna arhitektura TS-453-A modela omogućava korisnicima ne samo da preuzimaju bogate aplikacije iz QTS app centra već takođe da razvijaju ili koriste IoT pakete za Linux i prikazuju ih preko HDMI izlaza.

QNAP TS-453-A

TS-453-A pokreće najnoviji Intel Celeron procesor izgrađen korišćenjem 14nm tehnološkog procesa – N3150 koji radi na 1.6GHz. Sistem je opremljen dual channel DDR3L 1600 memorijom, poseduje 4 gigabitna LAN prota i SATA 6Gbps portove koji obezbeđuju brzine čitanja do 414MB/s.

QNAP TS-453-A

QNAP HD Station integriše moćni Kodi media plejer i web pretraživač. Sa HDMI konektivnošću, možete da povežete TS-453-A sa HDTV-om ili A/V risiverom i da uživate u bogatim multimedijanim sadržajima i 4K video sadržajima uz najbolje audio vizuelno iskustvo.

Specifikacije:

  • Proizvođač: QNAP
  • Model: TS-453-A-4G
  • Dimenzije: 235x180x177mm
  • Neto masa: 3.-65kg
  • forma: Tower
  • RAM memorija: 4GB
  • Ostalo: HDMI

Zaključak

Još jedan QNAP sistem koji omogućava korišćenje za poslovne korisnike kritičnih aplikacija ali i pregled video sadržaja u 4K ili FullHD rezoluciji. Dual QTS-Linux operativni sistem baziran na virtuelizaciji je savršen spoj koji će obezbediti kvalitetan rad ovog uređaja i istovremeno preko potrebnu sigurnost kada je reč o kritičnim sadržajima.

Conclusion

This QNAP system allows business users to use critical applications but also to reproduce videos in 4K and FullHD resolution. Dual QTS-Linux operating system based on virtualization is the perfect combination that will ensure high quality operation of this device and at the same time a much needed safety when it comes to critical contents.

Zahvaljujemo se:

Mikro Princ, Kralja Milutina 31, 011/3629000

mikroprinc.com