Qnap 008U-Bay NAS TVS-872XU-RP-i3-4G dizajniran za raznovrsne namene u IT okruženju

Dizajniran za raznolika poslovna IT okruženja, TVS-872XU-RP-i3-4G sadrži Intel-Core procesor 8. generacije, Mellanox ConnectX-4 Lx 10GbE kontroler i PCIe proširenje za povezivanje 25GbE / 40GbE kako bi se poboljšalo intenzivno deljenje velikih datoteka, snažno-učitane sigurnosne kopije ili aplikacije za virtualizaciju. Proširivost PCIe takođe omogućava instaliranje grafičkih kartica za osnaživanje AI tokova rada i transkodiranje video zapisa, a izlaz 4K HDMI 2.0 može prikazati video zapise o nadzoru na monitoru ili televizoru radi poboljšanja upravljanja nadzorom. TVS-872XU-RP-i3-4G takođe sadrži redundantno napajanje kako bi se osiguralo maksimalno produženje rada sistema.

Intel Core procesori 8. generacije sa više jezgara i snage do 64GB RAM-a

TVS-872XU-RP-i3-4G ima četverojezgreni procesor 3.6GHz Intel Core i3-8100 procesora od 3GHz i do 64GB DDR4 memorije, pružajući veće performanse koji će vam pomoći da efikasnije ispunite više zadataka. Omogućava četiri gigabitna i dva 10GbE SFP + LAN porta, podržava SATA 6Gb / s pogone i sadrži AES-NI enkripciju za postizanje visokih performansi uz istovremeno održavanje sigurnosti vaših podataka.

Qnap 008U-Bay NAS TVS-872XU-RP-i3-4G

Dvokanalna memorija donosi performanse pametne snage

TVS-872XU-RP-i3-4G podržava dvokanalnu DDR4 memoriju u četiri Long-DIMM slota. Kada koristite uparene memorijske module, TVS-872XU-RP-i3-4G može da iskoristi snagu dvokanalne arhitekture za poboljšanje performansi. Takođe prilagođavate memorijsku konfiguraciju (podržava do 64GB RAM-a) TVS-872XU-RP-i3-4G za veće performanse za rešavanje dinamički promenljivih radnih opterećenja kao što je virtualizacija.

Qnap 008U-Bay NAS TVS-872XU-RP-i3-4G

Robustan, izdržljiv, proširiv

TVS-872XU-RP-i3-4G odlikuje se visokokvalitetnim hardverom i proširivom arhitekturom, omogućavajući optimalne performanse i fleksibilnost za ispunjavanje poslovnih potreba u diverzifikaciji performansi i primene.

Dual 10GbE povezivanje optimizuje brzi prenos podataka i VMvare virtualizaciju sa iSER-om

TVS-872XU-RP-i3-4G obezbeđuje dva 10GbE SFP + porta koji koriste Mellanox ConnectX-4 Lx SmartNIC kontroler. Podržavaju iSCSI proširenja za RDMA (iSER) protokol, omogućujući podacima da zaobiđu mrežne upravljačke programe, slot socket-a i da direktno uđu u memorijske bafere ESXi servera i skladištenja kako bi se učitalo radno opterećenje CPU-a. Kada i VMware server i TVS-872XU-RP-i3-4G podržavaju iSER, on može pružiti do 60% povećane performanse slučajnog čitanja / pisanja i 50% smanjene latencije, pružajući ključan alat za optimizaciju zahtevnih aplikacija za virtualizaciju.

Qnap 008U-Bay NAS TVS-872XU-RP-i3-4G

Preporučena upotreba PCIe slotova

TVS-872XU-RP-i3-4G pruža više PCIe slotova. Da biste osigurali da SATA drajvovi imaju dovoljnu širinu propusnog opsega, preporučuje se korišćenje samo eksternih kartica za proširenje (kao što su 1GbE NIC, USB 3.0 kartica ili Wi-Fi adapter) sa PCIe Gen2 utorom (Slot 1) kao ovaj, slot je povezan sa PCH. Za napredne kartice za proširenje (uključujući 10GbE / 40GbE NIC-ove, SAS kartice, karticu za ubrzanje Mustang-200 i grafičke kartice) preporučuje se korišćenje PCIe Gen3 slotova (slot 2, 3, 4) jer su ti priključci povezani procesori.

Obilna I / O sposobnost sa PCIe ekspanzijom

TVS-872XU-RP-i3-4G sadrži 4 PCIe slota koja omogućavaju korišćenje različitih kartica za proširenje za širenje potencijala aplikacije.

Qnap 008U-Bay NAS TVS-872XU-RP-i3-4G

Omogućavanje računara sa grafičkim karticama ubrzanim GPU-om

Grafičke kartice su optimizovane za grafičke proračune i transformacije. TVS-872XU-RP-i3-4G nudi PCIe slotove za instaliranje grafičke kartice AMD Radeon ili NVIDIA kako bi se poboljšalo informatičko učenje sa intenzivnim AI mašinama, istovremeno pružajući pogodnosti za obradu slike i performanse virtuelne mašine (preko GPU prolaska).

Produžite garanciju hardvera do 5 godina

TVS-872XU-RP-i3-4G podržava trogodišnju garanciju bez dodatnih troškova. Ako je potrebno, možete kupiti produženje garancije koja povećava pokrivenost do 5 godina.

SSD predmemorisanje i automatsko povezivanje omogućuju efikasnost skladištenja 24/7

Omogućavanjem Qtier automatskog povezivanja na TVS-872XU-RP-i3-4G organizacije mogu samo kupiti količinu potrebnih SSD-ova i postići najveću vrednost / performanse i optimalnu efikasnost skladištenja podataka za skladištenje i deljenje podataka.

Qnap 008U-Bay NAS TVS-872XU-RP-i3-4G

Poboljšajte brzine pristupa slučajnim podacima pomoću SSD keša

SSD predmemorije ubrzavaju IOPS performanse i smanjuju kašnjenje za zapreminu memorije. Savršeni su za IOPS-ove aplikacije (uključujući baze podataka i virtualizaciju) i mogu značajno poboljšati ukupne tokove rada. TVS-872XU-RP-i3-4G takođe podržava SSD predmemorije samo za pisanje da poboljšaju aplikacije intenzivnog pisanja i takođe RAID 5/6 SSD kešira za veće performanse i kešira prostor.

Kompletna kontrola nad statusom sistema i bezbednošću podataka

U otvorenim mrežnim okruženjima podaci na povezanim uređajima mogu biti izloženi potencijalnom haku. TVS-872XU-RP-i3-4G pruža brojne bezbednosne opcije, kao što su šifrovani pristup, blokiranje IP-a, verifikacija u 2 koraka i još mnogo toga. Administratori takođe mogu da kontrolišu prava pristupa svakog korisnika različitim mapama i koriste sledeće alate za poboljšanje upravljanja bezbednošću.

Qnap 008U-Bay NAS TVS-872XU-RP-i3-4G

Maksimalno povećajte vrednost SSD-ova pomoću Qtier tehnologije

Qtier tehnologija omogućava TVS-872XU-RP-i3-4G automatskim podešavanjem koji pomaže kontinuiranom optimizovanju efikasnosti skladištenja automatski premeštanjem podataka između 2,5-inčnih SSD-ova i HDD-a velikog kapaciteta na temelju pristupne frekvencije podataka. Qtier 2.0 odlikuje IO-svest koja omogućava SSD-slojno skladištenje sa rezervisanim prostorom sličnim keš memoriji za rukovanje rafalnim I / O-om u realnom vremenu, uveliko povećavajući prednosti SSD-ova.

Dostignite nivoe performansi SSD-a za preduzeća po povoljnim cenama

Budući da cene SSD-a i dalje padaju, čak i mala preduzeća i kućni korisnici mogu lako da integrišu ekonomične SSD diskove kako bi poboljšali svoje performanse na NAS-u. TVS-872XU-RP-i3-4G podržava softversko definisano SSD dodatno prekomerno obezbeđivanje (OP) koje vam omogućava da dodelite dodatni OP prostor (od 1% do 60%) za optimizaciju slučajnih brzina pisanja i produženje životnog veka SSD-a. Sada možete da koristite pristupačne SSD diskove za TVS-872XU-RP-i3-4G, prilagodite SSD OP i potencijalno dostignete performanse i izdržljivost slične SSD-ovima preduzeća da biste uživali u bržim pravljenjem rezervnih kopija datoteka, uglađenijim multimedijalnim iskustvima i optimizovanim aplikacijama za virtualizaciju.

Qnap 008U-Bay NAS TVS-872XU-RP-i3-4G

Izgradite pristupačno okruženje Fiber Channel SAN

Uobičajeni SAN uređaji Fiber Channel (Storage Area Network) često su skupi. Sada imate više opcija prilagođenih proračunima kako biste lako dodali svoj NAS u SAN okruženje. Jednom kada je kartica Marvell, ATTO ili QNAP Fiber Channel instalirana na TVS-872XU-RP-i3-4G, možete postaviti cilj Fiber Channel pomoću iSCSI i Fiber Channel aplikacije i iskoristiti mnoge prednosti od QNAP NAS-a, uključujući zaštitu snimka, Qtier slojna memorija, ubrzanje SSD keš memorije i još mnogo toga. Pored toga, funkcije LUN maskiranja i povezivanja portova pružaju dodatni sloj sigurnosti vašim podacima.

Do 128 kanala za nadgledanje u QVR Pro, 4K HDMI izlazu i transkodiranje u realnom vremenu

TVS-872XU-RP-i3-4G ima HDMI 2.0 priključak koji podržava 4K (3840x2160) 60Hz izlaz, omogućavajući vam direktno prikazivanje video snimaka i medijskih datoteka na monitoru ili televizoru putem HD stanice. S naprednom Intel UHD Graphics 630, TVS-872XU-RP-i3-4G pruža visokokvalitetno 4K (H.264) i 1080p transkodiranje video zapisa, a video zapise možete lako pretvoriti u univerzalne formate datoteka koji se mogu bez problema reprodukovati na više uređaja.

Fleksibilno alocirajte fizičke i virtuelne mrežne resurse radi pojednostavljenja razmeštanja mreže

Aplikacija Network & Virtual Switch omogućava vam da koristite ograničene fizičke mrežne resurse za neograničene virtuelne aplikacije i centralno upravljate celokupnom mrežnom strukturom sa sjajno vizualizovanom mapom mrežne topologije. Fleksibilna upravljivost vam omogućava da reorganizujete fizičke i virtuelne mrežne veze sa većom lakoćom, tako da možete dodeliti odgovarajuće mrežne resurse TVS-872XU-RP-i3-4G, virtuelnim mašinama i kontejnerima kad god je to potrebno. Mrežna implementacija je uveliko pojednostavljena dok je efikasnost upravljanja mrežom uveliko poboljšana.

Kompletno rezervno planiranje

TVS-872XU-RP-i3-4G pruža pouzdano, fleksibilno rešenje rezervnih kopija i oporavka od katastrofe koje pomažu organizacijama u rutinskim rezervnim poslovima uz ekonomičnost i visoku produktivnost.

Snimke za Volume & LUN

Snimci su ključni za zaštitu podataka u NAS-u, a njihova značaj na nivou bloka čini ih pouzdanom metodom zaštite podataka u sve većoj pretnji ransomware-a. TVS-872XU-RP-i3-4G podržava do 256 snimaka po zapremini / LUN i do 1.024 snimka po NAS-u.

Hybrid Backup Sync

Objedinjuje funkcije sigurnosne kopije, obnove i sinhronizacije (koristeći RTRR, rsync, FTP, CIFS / SMB) za lak prenos podataka u lokalne, udaljene i oblačne prostore za skladištenje kao sveobuhvatan plan za skladištenje podataka i oporavak od katastrofe.

VM rezervna kopija

Sa visokim performansama, potencijalno ogromnim kapacitetima skladištenja, integrisanim rešenjima za virtualizaciju i podrškom za snimke koji u svakom trenutku beleže stanje sistema, TVS-872XU-RP-i3-4G je savršen za izradu rezervnih kopija virtuelnih mašina.

Izrada sigurnosnih kopija za Windows i Mac

Koristite uslužni program QNAP NetBak Replicator bez rezervne kopije da biste napravili sigurnosnu kopiju / obnavljanje datoteka sa Windows računara. Time Machine je u potpunosti podržan za izradu sigurnosne kopije Mac računara.

Zaključak

Dizajniran za raznovrsna IT okruženja, pokreće ga Intel-Core i3-8100 Quad-Core 3.6GHz procesor 8. generacije. Tu je i Mellanox ConnectX-4 Lx 10GbE kontroler i PCIe proširenje za povezivanje 25GbE / 40GbE kako bi se poboljšalo intenzivno deljenje velikih datoteka, snažno-učitane sigurnosne kopije ili aplikacije za virtualizaciju. Ovo je uređaj koji ima 2 x 10GbE SFP+ SmartNIC port, HDMI2.0 port za 4K i mogućnost proširivanja PCI slotom dodavanjem grafičkih kartica, proširivanje memorije do 64GB ram-a.

Conclusion

Features an 8th Gen Intel Core i3-8100 quad-core 3.6 GHz processor. There is Mellanox ConnectX-4 Lx 10GbE controller, and PCIe expansion for 25GbE / 40GbE connectivity to boost intensive large file sharing, heavily-loaded backups, or virtualization applications. PCIe expandability also allows for installing graphics cards to empower AI workflows and video transcoding. Designed for diversified business IT environments, This is NAS which have 2 x 10GbE SFP+ SmartNIC port. HDMI2.0 port for 4K, and up to 64 GB DDR4 memory.

MikroPrinc