Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Raidmax
  Model Monster II
 Povezivanje Eksternih 3.5" 1
  Eksternih 5.25" 2
  Internih 2.5" 2
  Frontalni priključci Audio
USB 3.0
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
recensere
ip adresa: 93.86... - vreme: 30-Jul-2017 10:07:09 - #203425

Evo sada sam baš primetio, kada sam kupio ovo kućište u Emmi shop-u za 7500 RSD oni su mu oborili cenu na 6000 RSD. E baš im hvala, od sada ću gledati da ograničim svoje kupovine kod njih.

 

100
recensere
ip adresa: 93.86... - vreme: 21-Jul-2017 17:07:38 - #203348

Dobre karakteristike - Izgleda lepo, lako se otvara, ima dobar protok vazduha, filtere za prašinu. 5" mount pointi mogu da se skinu i daju još više prostora radi čistog izgleda, inače ne smetaju grafičkoj. Sve što se skine sa kućišta može i da se vrati (ne postoje metalni delovi koji se otkinu, na primer za grafičku sa zadnje strane). 5" slotovi se jedva vide sa prednje strane kućišta. Napajanje se posebno montira sa donje strane kućišta, ima sopstveni filter za prašinu, a i svi ostali otvori predviđeni za fanove imaju filtere. Staklo je blago zatamnjeno i sa plavim led fanovima izgleda veoma lepo. Koristim i dodatni 120mm fan sa prednje strane, tada je protok vazduha odličan, ali nisam siguran koliko taj dodatni kuler utiče na protok, verujem da je i bez njega veoma dobar. Staklo sa strane ima crni film po ivicama koji se može držati dok se postavlja staklo (zbog tragova prstiju), preporuka je položiti kućište bočno na RAVNU površinu dok se ovo radi. Staklo je ojačano (tempered glass). Deo za mountovanje diskova je veoma diskretan i ne kvari unutrašnji izgled. U pozadini ima dovoljno prostora za kablove.

Loše karakteristike - Gornji deo je od plastike i ne treba se koristiti kao držač. Prednji deo i bočni gde je stalko su osetljivi na otiske prstiju. Plavi led fanovi ne prave veliku buku, ali su svakako čujni, pogotovo noću (u tišini), danju i ne obraćam mnogo pažnju. Brzina im se može smanjiti posebnim kontrolerom (ne dobija se uz kućište) kako bi se rešio ovaj problem. Svetlo led diode zadnjeg kulera prelazi preko kulera koji se vrti i noću baca plavu trepereću svetlost na objekte sa leve strane kućišta. Može se rešiti postavljanjem monitora odmah pored kućišta ili ugradnjom novih kulera bez led lampica. Kuleri su poprilično čvrsto fiksirani za kućište, verovatno će vam biti potreban wd-40 ukoliko nameravate da ih skinete. Usb portovi sa gornje stranje nemaju zaštitu od prašine, pa je možda pametno postaviti drvenu ili plastičnu pločicu u udubljenje u kome se nalazi front panel ili kupiti plastične/silikonske/gumene/šta već da su štitnike protiv prašine. Kada se napuni komponentama ume da bude teško, tada nije preterano osetljivo na prevrtanje zbog uskog dna, ali ga ipak ne bih držao na ivici stola.

Zaključak - Kućište ima mnogo više dobrih karakteristika a loše se mogu lako ukloniti ili ne predstavljaju veliki problem. Definitivno odličan izbor.

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan