Prenosivi punjač kompanije Sony za potpunu mobilnost vaših uređaja

Sony je predstavio prenosivi punjač koji omogućava napajanje uređaja izlaznom strujom od 1.5A za brzo punjenje. Opremljen je LED indikatorima tako da možete brzo proveriti koliko je još potrebno da napunite bateriju uređaja.

Sony CP-V5A

Prenosivi punjači kompanije Sony koriste tehnologiju hibridnog gela koja garantuje bezbednost na putovanjima, pa je punjač napravljen da traje i zadržaće 80 odsto snage posle godinu dana te više od 1000 ciklusa punjenja tokom radnog veka.

Sony CP-V5A

Ovaj model poseduje bateriju kapaciteta 5000mAh, poseduje dva USB porta, sa svake strane po jedan. Kompatibilan je sa većinom tableta i pametnih telefona a može se koristiti i za napajanje kamkordera kompanije Sony i svih drugih uređaja kada je to potrebno.

Specifikacija:

  • Proizvođač: Sony
  • model: CP-V5A
  • Priključci: USB sa dve strane
  • Kapacitet: 5000mAh

Zaključak

Sony je predstavio odličan PowerBank uređaj kapaciteta 5000mAh koji će vam omogućiti da uvek imate pouzdano rešenje za punjenje vaših prenosivih uređaja kada pri sebi nemate izvor električne energije.

Conclusion

Sony has introduced excellent 5000mAh PowerBank which allows you to always have a reliable solution for charging portable devices when you do not have a source of electricity nearby.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 25€

winwin.rs