Philipsova E linija monitora za PC gaming povećava svoj portfolio sa dva nova monitora

Beograd, 18. novembar 2020. – MMD, vodeći stručnjak za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, najavljuje dva nova monitora u najnovijoj Philips E liniji za PC gaming: Philips 242E1GAEZ monitor (23.8 inča / 60.5 cm dijagonala) i Philips 242E1GAEZ monitor (68.6 cm). Sa postoljem podesivim po visini kako bi se povećao komfor gledanja, ova dva modela kombinuju karakteristike usmerene na zabavu i ergonomiju kako bi osigurali idealno iskustvo gledanja.

Monitori više nisu roba za jednostavne zadatke već ‘svakodnevni saputnik’ za više aktivnosti, čineći život lakšim i prijatnijim. Novi lansirani monitori predstavljaju savršenu kombinaciju visoko cenjenih karakteristika kod mladih i samozaposlenih, podržavajući ih u stvarnom životu za rad i učenje, ali i u virtelnom za potpunu zabavu: gejming, stupanje u kontakt s ljudima putem društvenih mreža, gledanje video sadržaja i još mnogo toga.

Najbolje PC gejming iskustvo

U igrama nisu dopušteni kompromisi i ni jedan igrač ne bi trebalo da pristaje na manje. Svako igranje mora biti najbolje podržano i što je moguće fluidnije, a uz životopisne i kristalne slike fokus može biti isključivo na akciji. Monitori Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ dolaze s AMD FreeSync Premium koji garantuju visoku brzinu osvežavanja, nisku kompenzaciju sličica u sekundi (FPS) i malu latenciju za sve gejming sesije. Zahvaljujući brzini osvežavanja od 144 Hz i brzom odzivu od 1 ms (MPRT), ova dva modela nude brzu sliku bez zastajkivanja koja će poboljšati igrače dajući im najbolje u igrama gde je brzina ključna, kao što su trkačke, akcijske i FPS igare.

Isporuka živopisnih slika

Projekcija slike je presudno kako za monitore Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ tako i za zabavu. Ovi modeli dolaze s Ultra Wide-Color tehnologijom koja pruža širi spektar boja, živopisne slike sa zelenom nijansom prirodnijeg izgleda, svetlijim crvenim i dubljim plavim bojama. SmartContrast, s druge strane osigurava bogate crne detalje. Igrači sada mogu personalizovati sliku po svojoj želji zahvaljujući optimizovanom načinu SmartImage, osiguravajući najbolje performanse.

Za svaki dnevni zadatak

Monitori Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ imaju VA LED ekran koji koristi naprednu tehnologiju vertikalnog poravnavanja za više domena za svetle slike i time daje izuzetno širok ugao gledanja od 178 stepeni. Ova karakteristika pomaže u rešavanju bilo kojeg radnog zadatka, ali i u odličnom pogledu prilikom pregledavanja interneta i rada s grafičkim aplikacijama. Ako obično provedete dan ispred ekrana, ovi monitori imaju ergonomske karakteristike koje će vam pomoći: podešavanje visine od 100 mm i s nagibom od -5 do 20 stepeni, s lakoćom ćete pronaći svoj najudobniji položaj; šta više, vaše oči će imati koristi od Flicker-Free tehnologije i od LowBlue načina rada.

Monitori Philips 242E1GAEZ i Philips 272E1GAEZ biće dostupni krajem novembra ove godine s preporučenom maloprodajnom cenom od:

Philips 242E1GAEZ – 22.302 din. (bez PDV-a)

Philips 272E1GAEZ – 28.202 din. (bez PDV-a)