Održano prvo nacionalno BrainOBrain takmičenje - indijski startap čini čuda za decu u regionu

U nedelju, 18.03.2018. godine, u restoranu Stadion na Voždovcu je održano prvo nacionalno BrainOBrain takmičenje u Srbiji. Takmičenju je prisustvovalo oko 600 gostiju - 200 polaznika BrainOBrain programa u pratnji svojih porodica i prijatelja. Deca uzrasta od 4-14 godina su pokazala stečena znanja i veštine, boreći se za pehare, zlatne i srebrne medalje.

BrainOBrain

Svečanom delu programa-dodeli nagrada i demo prezentacijama dečijih veština i znanja, prisustvovali su i Nj.E. Narinder Čauhan, ambasadorka Indije u Beogradu i gospodin Anand Subramaniam, jedan od osnivača BrainOBrain programa i direktor BrainOBrain Kids Academy -čovek zaslužan što je BrainOBrain postao internacionalni brend, zastupljen u 37 zemalja, sa 925 franšiznih centara sa preko 2.000.000 učenika u programu.

BrainOBrain

Prisutni su imali priliku da vide demo prezentacije veština i znanja dece koja pohađaju BrainoBrain dečje akademije širom Srbije koja su na različitim nivoima BrainOBrain edukacije kao i prezentacije gostiju - dece iz centra BrainOBrain „Crveni krst” iz Ohrida iz Makedonije čime je ovo takmičenje dobilo i regionalni karakter.

Multitasking veštine, koje su BrainOBrain deca pokazala na ovom takmičenju, pevajući, recitujući, igrajući i glumeći u mjuziklu „Ružno pače“ dok su ISTOVREMENO sa uspehom radila i visokozahtevne računske operacije, ostavile su prisutnе bez daha. Deca su na taj način predstavila, veoma slikovito, suštinu i rezultat BrainOBrain programa- dete koje je sa svojim istreniranim intelektualnim sposobnostima, svesno sebe i svojih potencijala i mogućnosti i dete koje podignute glave ulazi u koštac sa svim životnim izazovima, uporedo razvijajući ekološku svest i vodeći zdrav život.

Na kraju ovogodišnjeg prvog nacionalnog Brainobrain takmičenja su ambasadorka Indije i gospodin Subramaniam podelili nagrade takmičarima. Deca su, ponosno i sa osmesima na licima, jedno po jedno izlazila na binu kako bi, na veliko zadovoljstvo svojih edukatora i naravno svojih roditelja, primila vredno zaslužene pehare i medalje. Ti osmesi i lepo raspoloženje tokom celog događaja će svim prisutnima, a posebno deci, ostati u dugom i veoma lepom sećanju.