Novi štampači i-SENSYS pomažu ambicioznim kompanijama da maksimalno iskoriste svoj potencijal uz pomoć brze štampe profesionalnog kvaliteta

Canon Europe, vodeći svetski proizvođač rešenja za obradu slike, predstavlja dve nove serije monohromatskih višenamenskih A4 štampača (MFP-ova) namenjenih zadovoljavanju potreba za štampom i upravljanjem dokumentima kompanijama u usponu.

Zvanično press saopštenje

Osim osnovnih funkcija štampe, kopiranja i skeniranja u boji, novi uređaji i-SENSYS MF410 i i-SENSYS MF510 predstaviće nove funkcije i veće brzine u kompaktnom, intuitivnom dizajnu.

Anil Jagpal, direktor evropskog marketinga u kompaniji Canon Europe, komentariše: “Canon je uvek nastojao da pomogne korisnicima da ostvare puni potencijal. Ambicioznim kompanijama koje žele da rastu i da nastave da proširuju svoje mogućnosti Canon nudi pouzdana i skalabilna rešenja koja odgovaraju njihovim potrebama. Nove serije i-SENSYS MF510 i i-SENSYS MF410 su savršeni primeri brzih i produktivnih uređaja koji su dovoljno kompaktni da stanu u svaku malu ili srednje veliku kancelariju, ali i dovoljno robusni da odgovore na ozbiljne poslovne zahteve.“

Poslovna produktivnost u središtu

Nove serije i-SENSYS MF510 i i-SENSYS MF410 su savršene za radne grupe u usponu kojima su u interesu konkurentni troškovi upotrebe za sve veće količine crno-bele štampe. Uz brzine od 33i do 40 stranica u minutuii i automatski obostrani ulagač dokumenata novi uređaji nude brzu štampu visokog kvaliteta i profesionalnog izgleda. Radi optimizacije produktivnosti na radnom mestu, novi štampači dolaze sa mogućnošću daljinskog upravljanja čime se smanjuje potreba da IT timovi upravljaju i kontrolišu uređaje na lokaciji. LCD ekran na dodir u boji se jednostavno i intuitivno koristi. Funkcionalnost skeniranja u e-poštu i skeniranja u mapu dodatno pojednostavljuje digitalizaciju radnog procesa pomoću skeniranja na USB, u zajedničke mape, na FTP ili ulaznu e-poštu bez PC-ja. Funkcionalnost potpunog skeniranja obuhvata skeniranje direktno u popularne aplikacije u oblaku ili na mobilne uređaje pomoću besplatnih aplikacija za PC i mobilne uređaje. Anil Jagpal dodaje: “Novi modeli i-SENSYS su stvoreni sa posebnom pažnjom posvećenom kompatibilnosti i jednostavnosti korišćenja. Uz podršku za digitalizaciju i glatke tokove rada pomoću opcija skeniranja u e-poštu i u mape, novi uređaji podstiču optimalnu produktivnost u kancelariji i izvan nje. Kertridži sa tonerom tipa 'sve u jednom' osiguravaju pouzdan i trajan kvalitet koji ne zahteva posebno održavanje i njima se jednostavno upravlja, dok kompatibilnost sa uslugama upravljive štampe (MPS, Managed Print Services) osigurava skalabilnost dok kompanija raste.“

Poboljšane mogućnosti povezivanja radi efikasnosti u kancelariji

Kompatibilnost sa Canon-ovom platformom uniFLOW omogućava poslovne funkcionalnosti uz manju potrošnju i učešće u Canon-ovoj platformi za upravljanje izlaznim resursima. Uz podršku za jezike za štampače PCL5c/6 i Adobe PostScript koji su standard u branši, serije i-SENSYS MF510 i i-SENSYS MF410 se mogu bez problema i lako integrisati u upravljive IT mreže. I dodatak Canon-ovog novog NFC-a Touch & Printiii omogućava zaposlenima da koriste svoje kompatibilneiv pametne telefone ili tablete za brzo i tačno povezivanje i štampanje pomoću mobilne aplikacije Canon PRINT Business.

Obe serije nude prenos skeniranih podataka u aplikacije u oblaku, uključujući Dropbox™ i Google Drive™ pomoću besplatnih aplikacija. Novi uređaji podržavaju Google Cloud Print i obuhvataju podršku za opcije Apple AirPrint™ i Mopria. Te opcije omogućavaju kompanijama svih veličina još efikasniji rad i upravljanje, štampu i skeniranje dokumenata pomoću niza mobilnih uređaja, i to u pokretu.

Globalna održivost

Serije i-SENSYS MF510 i i-SENSYS MF410 su deo Canonovog nagrađivanog programa recikliranja kertridža, pa korisnicima nude besplatan, jednostavan i ekološki način recikliranja praznih Canonovih kertridža sa tonerom.

Modeli i-SENSYS MF510 i i-SENSYS MF410 biće dostupni širom Evrope od juna 2016.