Novi modeli iPhone telefona od danas dostupni i u Srbiji

Beograd, 25.10.2019. – Povodom zvaničnog lansiranja novih modela iPhone telefona na srpsko tržište, vodeći Apple Premium Reseller iSTYLE pripremio je posebnu aktivaciju za sve ljubitelje iPhone telefona. Najnoviji iPhone modeli, iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, koji osvajaju simpatije korisnika širom sveta, pušteni su u prodaju ovog petka, a iSTYLE prodajno mesto na Terazijama bilo je centralno mesto dešavanja.

Apple

Svi prisutni bili su prilici da se upoznaju sa unapređenim performansama i najnovijom tehnologijom koju pružaju novi iPhone modeli. iPhone 11 stigao nam je u čak šest fantastičnih novih boja (crvena, bela, crna, žuta, zelena i ljubičasta), a ovaj model ponosni je nosilac najizdržljivijeg stakla na pametnom telefonu koje smo do sada imali prilike da vidimo. Ipak, novi dual-kamera sistem, specifikacija je koja je privukla najviše pažnje uzbuđenih posetilaca. Ovaj novi sistem sa dvojnom kamerom omogućava pravljenje video snimaka u 4k rezoluciji, a njegova ultra širokougaona kamera omogućava čak četiri puta širi kadar od svog prethodnika.

Apple

Ono što ovu kameru najviše izdvaja od prethodnih modela jeste najsavremeniji night mode, koji se automatski uključuje i omogućava prirodne snimke pri slabom osvetljenju. Isto važi i za iPhone 11 Pro, međutim ovaj model sadrži čak tri kamere koje rade kao jedna, čime je postignut još veći kvalitet fotografija i video snimaka. Ovaj model takođe dolazi sa četiri nova kućišta od teksturisanog stakla, a dužina trajanja baterije produžena je za čak 5 sati. Neophodno je napomenuti da pomenuti modeli sadrže najsavremeniji Face ID sistem otključavanja telefona koji ne čuva niti deli fotografije nastale otključavanjem, čime je postignut novi nivo sigurnosti ličnih podataka korisnika.

Na događaju je upriličena i tombola, te je srećni dobitnik osvojio najnoviji model iPhone 11. iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max dostupni su u svim iSTYLE prodajnim mestima, gde kupci imaju priliku da dožive pravo Apple iskustvo kupovine, kao i u iSTYLE internet prodavnici.