Novi Flight Simulator trailer pokazuje sjajnu grafiku aviona i aerodroma

Mikrosoft je pustio novi trejler za Flight Simulator, koji detaljno pokazuje lepotu aerodroma i aviona koje ćete videti u igrici. Igrica će zvanično biti predstavljena 18.avgusta.

U novom traileru Microsoft će nas voditi kroz neke apsolutno prelepe aerodrome koje ćete posetiti, kao i avione u kojima ćete leteti u Flight Simulatoru. U Flight Simulatoru će biti preko 37.000 aerodroma, 2 miliona gradova, živo vreme sa olujama i još mnogo toga.

Izdaće se 3 različite verzije Flight Simulator-a, uključujući:

  • Microsoft Flight Simulator Standard Edition: $60 (20 aviona, 30 aerodroma)

  • Microsoft Flight Simulator Deluxe Edition: $90 (25 aviona, 35 aerodroma)

  • Microsoft Flight Simulator Premium Edition: $120 (30 aviona, 40 aerodroma)

Živi i detaljni pejzaži - Uronite u ogroman i lep svet koji je naša planeta sa više od 1,5 milijardi zgrada, 2 biliona drveća, planinama, putevima, rekama i još mnogo toga.

Flight Simulator

Živi svet - Zemlja je živahna i neprestano se menja, kao i svet Microsoftovog simulatora leta koji uključuje saobraćaj uživo, vremenske prilike u stvarnom vremenu i životinje.

Flight Simulator

Visoko detalji aviona - uronite svoje pilotske veštine u raznim letelicama, od lakih aviona do komercijalnih mlaznica, sa sveobuhvatnim modelima leta. Svaka letelica sadrži visoko detaljne i precizne kabine sa realističnom instrumentom.

Flight Simulator

Trebaće vam najmanje 150GB prostora za čuvanje da biste instalirali Flight Simulator, sa internetskom vezom od 5Mbps kao minimalnim minimumom za poletanje. „Idealna specifikacija“ koju savetuje Microsoft zahteva 50Mbps internetsku vezu i mnogo viši end CPU i GPU da bi je pokrenuli.