Novi Canon štampač PIXMA TS7450 serije - svestrani kućni štampač za rad i igru

Beograd, 02. novembar 2020. godine – Canon Europe objavljuje početak prodaje serije Canon PIXMA TS7450, kućnog tri-u-jedan A4 štampača srednjeg nivoa sa četiri kolorna FINE kertridža sa mastilom i funkcijom Automatic Document Feeder (ADF - automatsko ubacivanje dokumenata), koji je savršen za produktivan rad od kuće ili kreativnu upotrebu. Prepun inovativnih funkcija kao što su glasovne komande 1 i LED statusna traka za proveru nivoa štampe, ovaj svestrani i pristupačan štampač kombinuje jednostavnost upotrebe i visokokvalitetnu štampu.

Zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi-ju i mogućnosti povezivanja na PIXMA Cloud Link, uz glasovnu funkcionalnost, korisnici mogu jednostavno da se povežu na razne uređaje, poput pametnog telefona ili tableta i da maksimalno iskoriste rešenja nezavisnih proizvođača kao što su Google Drive, Dropbox ili Google Classroom 2 za postizanje savršenog procesa rada.

Nahranite svoju produktivnost

Serija Canon PIXMA TS7450 savršen je dodatak svakom okruženju za rad od kuće, zato što ispunjava potrebe za svestranim i efikasnim štampačem koji radi vrednije da bi korisnici mogli da rade pametnije. Funkcija Automatic Document Feeder (ADF) omogućava korisnicima da odjednom skeniraju ili kopiraju do 35 strana bez ručne asistencije, dok dvosmerni sistem ubacivanja papira omogućava istovremeno ubacivanje različitih tipova i veličina papira bez ručne operacije tokom rada ili skeniranja. Ova funkcija je korisna za radnike od kuće kojima su potrebni različiti dokumenti u isto vreme, kao što je nastavnik koji priprema program lekcija i resurse za nastavu.

Ovaj pametni uređaj takođe može automatski da detektuje veličinu papira i da podesi svoju funkcionalnost u skladu s tim, omogućavajući automatsku dvostranu štampu po potrebi. Visokokvalitetni XL FINE kertridži imaju veću zapreminu mastila uz manju potrebu za zamenom kertridža, što je savršeno za štampanje dugačkih ugovora ili dokumenata kod kuće.

Stanica za inspiraciju

Osmislite iznova kreativne mogućnosti uz Canon-ovu PIXMA TS7450 seriju, koja može da primi širok spektar tipova medija preko zadnjeg ubacivača papira. Zbog toga što je u stanju da odštampa sve što je korisnicima potrebno za pokretanje honorarnog posla ili bavljenje novim hobijima, serija Canon PIXMA TS7450 može da pravi fotografije bez okvira, prenosivu štampu za tkaninu i personalizovane nalepnice.

Serija PIXMA TS7450 takođe je kompatibilna sa rešenjem Canon Creative Park, besplatnom onlajn platformom sa hiljadama kreativnih 3D šara i šablona, što je čini savršenim saputnikom za inspiraciju i zabavljanje cele porodice.

Pametan, ali jednostavan

Od jednostavnosti postavke do jednostavnosti svakodnevne upotrebe, ovaj štampač je prepun zgodnih funkcija, tako da cela porodica može da ga koristi bez napora. Funkcija ‘Easy Set-Up’ smanjuje vreme koje je potrebno od njegovog vađenja iz kutije do potpune upotrebe; dok jednostavno povezivanje funkcijom QR Code Direct Connection znači da korisnici mogu u trenutku da se povežu na svoje pametne telefone. Da bi se optimizovala produktivnost i uvećala efikasnost, serija Canon PIXMA TS7450 takođe ima interfejs koji je jednostavan za korišćenje. Zahvaljujući 1,44-inčnom OLED ekranu i novoj LED statusnoj traci, korisnici mogu da provere status štampe, da uoče greške ili da vide da li postoji potreba za zamenom kertridža jednostavnim bacanjem pogleda.

Povezivanje

Zbog kompatibilnosti sa paketom zgodnih aplikacija i raznim uređajima, korisnici jednostavno mogu da štampaju sa Mac, iOS ili Android uređaja, da se povežu na cloud usluge i da pronađu umetničku inspiraciju. Zahvaljujući usluzi PIXMA Cloud Link, koja je dostupna preko Canon Print aplikacije, korisnici serije Canon PIXMA TS7450 mogu da pristupe dokumentima i da ih štampaju direktno sa usluga nezavisnih proizvođača, kao što su Google Drive, Evernote i Dropbox, kao i novi Google Classroom, što je savršeno za rad iz daljine i organizaciju važnih dokumenata. Ovi štampači dolaze sa podrškom za glasovne komande preko Amazon Alexa i Google Assistant kompatibilnosti, zbog čega je brže i lakše koristiti ovaj uređaj nego ikada do sada, bilo da se pokreće štampanje ili se proveravaju statusni nivoi.

Funkcija PIXMA Chat Print takođe omogućava korisnicima da dele i štampaju slike sa usluge Facebook Messenger - što je savršeno za one koji žele da odštampaju dragocene uspomene direktno sa društvenih medija. Prilikom štampanja sa pametnog telefona, korisnici serije Canon PIXMA TS7450 takođe mogu da koriste standarde Apple AirPrint i Mopria, bez potrebe za dodatnim aplikacijama ili instalacijom.