Nokia 5310 sada dostupan i u Srbiji

5.6.2020, Beograd – Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost Nokia 5310 telefona u Srbiji. Kao podmlađena verzija originalnog Nokia 5310 Xpress Music telefona, Nokia 5310 sa sobom donosi MP3 plejer 1 i FM radio, kombinujući ih sa moćnim, dvostrukim prednjim zvučnicima koji vam omogućavaju da slušate svoje omiljene melodije gde god da se nalazite. Nokia 5310 kombinuje klasičan dizajn i bateriju koja je kreirana da traje duže i omogućava vam da danima ostanete povezani sa svojim najdražima.

Slušajte muziku po ceo dan uz FM radio i MP3 plejer

Uživajte u muzici bilo da ste napolju ili u zatvorenom prostoru uz Nokia 5310 telefon. Prepustite se ritmu, bilo gde i bilo kada, zahvaljujući MP3 plejeru i bežičnom FM radiju. Slušajte svoje omiljene melodije u pokretu jer Nokia 5310 dolazi sa proširivom memorijom 2 . Dvostruki prednji zvučnici dostižu jačinu zvuka do čak 105 fona, dovoljno da zvuk ispuni čitavu sobu. Nokia 5310 telefon takođe ima posebne tastere za muziku, što vam omogućava lako podešavanje jačine zvuka i odabir pesama.

Nokia

Klasičan dizajn sa većim mogućnostima povezivanja

Oslanjajući se na tradiciju originalnog modela, Nokia 5310 dolazi u dve prepoznatljive kombinacije boja, sa prelepo osmišljenim dizajnom, zakrivljenim ekranom i elegantnim tasterima kako bi vam savršeno ležao u ruci. Telefon Nokia 5310 ima ergonomsku i jednostavnu numeričku tastaturu, sa dugmetom za navigaciju u pet smerova, i dolazi sa klasičnim i dobro poznatim operativnim sistemom za Nokia klasične telefone kako bi osigurao laku upotrebu i bogato iskustvo korišćenja.

Uz svu pouzdanost koju možete da očekujete od Nokia telefona, Nokia 5310 ima bateriju koja vam omogućava da budete povezani iz dana u dan. Ostanite povezaniji sa baterijom koja u režimu pripravnosti traje do 30 dana 3 , i telefonirajte non-stop od svitanja do sumraka bez potrebe za ponovnim punjenjem 4 .

Dostupnost

Nokia 5310 telefon je dostupan u Srbiji u kombinaciji boja crna/crvena.