Neograničene mogućnosti: MMD predstavlja izuzetan izbor Philips monitora na sajmu IFA 2019

Beograd, 5. septembar 2019. – Posetioce Philipsovog štanda na sajmu IFA 2019 (Berlin, 6-11 septembra 2019) čeka prava poslastica: biće izložen čitav niz Philips monitora, s veličinama i karakteristikama dizajniranim tako da zadovolje lične potrebe korisnika, kao i potrebe profesionalaca na svim poslovnim poljima. Bilo da su te potrebe za boljim performansama slike, većom privatnošću, ultrapovezivanjem, većim kreativnim opsegom, igranjem na visokom nivou ili rad sigurnu okolinu, najnoviji Philips monitori imaju rešenje.

Philips

Potpuno uranjanje: zakrivljeni za najveći doživljaj gledanja

Zakrivljeni monitori kompanije Philips doživljaj gledanja podižu na potpuno nov nivo, obzbeđujući posebniji, impresivniji rad i igru. Zakrivljeni ekrani nude zanimljivije iskustvo oponašanjem prirodne krivulje oka, smanjenjem izobličenja stvarajući tako suptilno imerzivni efekt koji privlači korisnike. Određeni formati nude duboku zakrivljenost radijusa od 1500 mm ili 1800 mm, proširujući vidno polje i ulazeći u periferno vidno područje korisnika za optimalnu prijatnost oka. Format od 43,4 –inča, 32:10 čak je dovoljno širok da zameni više manjih ekrana, ​​što ga čini savršenim rešenjem za finansijski, bankarski i drugi B2B sektor.

Philips

Taktilna rešenja: tehnologija koju možeš da dodirneš

Tehnologija ekrana osetljivog na dodir ove godine je zvezdana karakteristika. Svi Philips SmoothTouch monitori koji se prikazuju na IFA-i uključuju inovativni dodir s projektnim kapacitivnim dodirom (P-Cap) i podršku do 10 bodova za vrhunsko praktično korisničko iskustvo. Idealno pogodni za prodajno mjesto, informativne pultove, ugostiteljstvo i sektor obrazovanja, ovi svestrani monitori opremljeni su nizom mogućnosti za dodatnu udobnost i fleksibilnost. Napredna IP54 zaštita znači da voda i prašina ne predstavljaju gotovo nikakvu pretnju, dok brojne mogućnosti povezivanja kao i jednostavno podešavanje ugla garantuju veću udobnost i jednostavnu upotrebu.

Philips

Profesionalna snaga: novi načini za otključavanje vaše produktivnosti

Philips monitori imaju upravo ono što profesionalcima treba za poboljšanje njihove efikasnosti i performansi na radnom mestu. Ovogodišnji modeli uključuju karakteristike za bolju povezivost, kao što su USB 3.1, USB-C priključak, USB-A priključivanje uz DisplayLink i DC-out; karaktristike za poboljšanje sigurnosti, kao što je izmenjiva tehnologija privatnosti i Windows Hello pop-up web kamera; karaktristike za osiguranje održivosti, poput materijala za pakovanje koji se može reciklirati, PowerSensor koji štedi energiju, LightSensor i Zero Power Switch, karakteristike za maksimalno uživanje u svakom radnom danu, poput 4K UHD rezolucije, ultra-široke tehnologije boja, LowBlue načina i EasyRead načina i još mnogo toga.

Philips

Gaming na još većem nivou: iskustvo koje ste oduvek želeli

Philips monitori nude gejming iskustvo kao nijedni drugi monitori. Modeli prikazani na IFA-i prepuni su najsavremenijih karakteristika za pružanje brzih performansi igranja i grafike privlačne za oči, uz karakteristike koje poboljšavaju udobnost, štiteći vid, kako bi svaki minut proveden u igri bio prijatan. Uz to, zahvaljujući plodnom partnerstvu s renomiranim britanskim audio stručnjacima Bower & Wilkins, 55-inčni model uključuje ekskluzivne zvučnike Bowers & Wilkins s visokim performansama s tri odvojena načina ozvučenja kako bi korisnicima ponudio gotovo nestvaran zvučni doživljaj.

Philips

Ako ste u Berlinu, posetite Philipsov štand za iskustvo iz prve ruke.

Tehnički detalji ključnih Philips monitora izloženih na sajmu IFA 2019:

272B1G, 241B1V, 279C9 i 272B7QUBHEB modeli – dizajnirani za današnje profesionalce, ovi su monitori opremljeni širokim nizom mogućnosti za povećanje performansi. 27-inčni 272B1G posebno je ekološki prihvatljiv, izgrađen je od 85% reciklirane plastike nakon upotrebe potrošača s TCO ivicom, 100% bez žive, halogena i PVC- BFR-a, a korisnicima nudi najmanju potrošnju energije zahvaljujući tehnologijama za uštedu energije kao što su PowerSensor, LightSensor i Zero Power Switch. Uz mogućnosti povezivanja kao što su USB, VGA, DVI, DP, HDMI, 23,8-inčni 241B1V nudi i široke kapacitete za zaštitu privatnosti, što ga čini idealnim izborom za vladine, bankarske i vojne korisnike. Tanki 27-inčni 279C9 monitor je bez okvira, nudi pravi ekran od ivice do ivice uz lepotu 4K UHD rezolucije u kombinaciji s IPS-om i ultraširokom tehnologijom boja za slike koje zaslepljuju. 27-inčni 272B7QUBHEB dolazi s praktičnim karakteristikama kao što su sigurna Windows Hello pop-up web kamera i QHD rezolucija, a korisnicima nudi celovito rešenje za priključivanje s USB-C i USB-A (DisplayLink) povezivanjem, kao i DP-out i DC- out.

346P1, 439P9H, 345B1C, 272E1CA i 328E1CA modeli – ovi zakrivljeni monitori posebno su oblikovani kako bi korisnicima ponudili poboljšani doživljaj gledanja. 34-inčni 346P1 sadrži karakteristike kao što je trostrani dizajn skoro bez okvira, USB-C priključak, napajanje prenosnog računara i opcionalna Windows Hello pop-up web kamera. 439P9H nudi ekspanzivan 43,4-inčni ekran bez okvira, osim USB-C priključka, Windows Hello pop- up web kamere i još mnogo toga. 345B1C nudi USB-C priključak i RJ45, Windows Hello pop-up web kameru, HDR tehnologiju i PowerSensor i LightSensor koji štede energiju. 27- inčni 272E1CA i 31,5-inčni 328E1CA imaju potopni dizajn opremljen 75Hz Freesync i 60Hz Adaptive sync tehnologijom.

162B9T, 172B9T, 222B9T i 242B9T – ovi taktilni modeli dolaze u širokom rasponu formata (15,6 ”, 17”, 21,5 ”i 23,8”), svaki opremljen Projected Capacitive 10-point touch touch tehnologijom, poboljšanom IP54 zaštitom od vode i prašine, sklopivim ergonomskim postoljem i povezivanjem. Karaktristike kao što su VGA, DVI, HDMI 1.4, DP 1.2, USB 3.1.

558M1RY i 328M1R – dizajnirani za igrače na konzolama, ovi modeli su prepuni karakteristika kako bi doživljaj igre bio zaista fantastičan. Izdvajamo: uključuju dizajn bez okvira, 4K rezoluciju sa 120Hz osvežavanjem, HDR1000 za 558M1RY (54,6 ”) ili HDR600 za 328M1R (31,5”), Adaptive Sync / Freesync tehnologiju, mali ulazni zastoj, inovativnu četvorostranu Ambiglow tehnologiju, zvučnike s visokim performansama (558M1RY) Bowers i Wilkins i još mnogo toga.