Najveći broj korisnika prelazi u A1 mrežu

Beograd, 2. jun, 2021. godine – Prema izveštaju RATEL-a za prva tri meseca 2021. godine korisnici mobilne telefonije u Srbiji najviše poverenja imaju u A1 Srbija budući da je najviše brojeva preneto u A1 mrežu.

Kako bi podržao trend rasta broja korisnika i njihovu potrebu za većom potrošnjom interneta, A1 Srbija uveliko radi na značajnim unapređenjima mrežne infrastrukture, proširenju kapaciteta 4G mreže i još većem unapređenju data servisa. Dodatna infrastrukturna proširenja predviđena su u celoj zemlji, posebno na području Beograda i u Vojvodini, koja će unaprediti iskustva korisnika na čak 70 odsto mreže.

Osim sopstvenog A1 brenda uređaja i poklona dobrodošlice koji korisnicima omogućava da do kraja 2021-e godine samostalno biraju i aktiviraju dodatke kroz Moj A1 aplikaciju, lansirana je nova, jedinstvena tarifa koja prati tempo digitalnih generacija kojima uvek treba više mobilnog interneta, po pristupačnoj ceni. Od 1-og juna svi korisnici imaju mogućnost da odaberu A1 Moćnu tarifu koja donosi 1 terabajt za prenos podataka u periodu od dve godine. To iznosi čak 1.024 gigabajta, odnosno više od milion megabajta koji mogu da se koriste fleksibilno, uz neograničene minute i SMS poruke u nacionalnom saobraćaju.