Muzika za naše uši! Google Play Music stiže u Srbiju.

Nakon aplikacija i igrica, sada stiže i muzika!

Od danas, Google Play Music će biti dostupan u Srbiji! Google Play Music vam pruža neograničen pristup velikoj punudi muzike – oko 35 miliona pesama – i sve to na vašem Android uređaju.

Zvanično press saopštenje

Mi imamo muzičke numere svih velikih muzičkih izdavačkih kuća i vrhunksih lokalnih izvođača kao što su Maja Berović ili sevdahBABY&Djixx.

Google Play Music vam omogućava da napravite interaktivnu radio stanicu od svake pesme ili izvođača koje volite, a da vaše slušanje muzike ne bude prekidano reklamom. Možete da dodate, uklonite ili organizujete vašu stanicu i vidite koja će pesma biti sledeća. Možete i da vidite preporuke naših muzičkih eksperta i istražite pesme po žanru. Opcija “Listen Now” stavlja izvođače i radio stanice koje mi smatramo da će vam se dopasti na početnu stranu, tako da možete da pokrenete slušanje muzike čim otvorite aplikaciju.

I onda kada vam milioni pesama u ponudi ne budu više dovoljni, Google Play Music vam pruža mogućnost da kombinujete svoju sopstvenu kolekciju pesama sa našim. Možete da čuvate 50000 pesama besplatno online i da ih slušate na bilo kom uređaju ili preko play.google.com. Možete čak i da “pinujete” određene albume i plej-liste kako bi vam one bile dostupe i kada niste na mreži.

Danas možete da isprobate ovu aplikaciju besplatno za jedan mesec, a zatim za svaki mesec da platite cenu od 4.99 američkih dolara. Regularna cena za sve one koji se prijave posle 26 Januara 2016 biće 5.99 američkih dolara, nakon probnog perioda od 30 dana.

Google Play je jedan korak bliže tome da postane ulitmativna digitalna zabavna destinacija gde možete naći, deliti i uživati u vašim omiljenim aplikacijama, igricama i muzici na Android telefonu ili tabletu

Počnite danas sa otkrivanjem sasvim novog sveta muzike!