Moguci problem sa napajanjem Falcon FLC-550w

Ovako znaci imam napajanje Falcon 550w koje sam kupio pre mesec dana.Napajanje ovako sebi radi kako treba ali imam core 2quad q9500 procesor koji je overclockovan sa 2.83 na 3.31ghz (sa 333 na 390mhz).Kada ugasim racunar preko windowsa ili na dugme od racunara,sve je normalno-racunar se normalno bootuje upali se,a clock procesora mi ostaje isti.

E sad ako napajanje izgubi potpuno struju (izvadim kabal ili ugasim napajanje pozadi) racunar se upali-bios se ne podigne-racunar se sam ugasi-ponovo se upali-i vrati clock cpu-a na stock (izgubim overclock-vrati frekvenciju na 2.83ghz).Ovo nije neki veliki problem jer ne vadim kablove svaki dan ali sto bi dzabe drzao moguce neispravno napajanje u racunaru.A i bas je cimanje kad nestane struja xd moram sve ispocetka.Imati u vidu da nije problem baterija na maticnoj jer mi datum i vreme ostaju kako treba. Napon cpu-a sam postavlja bios jer mi je tako idealno (napon cpu-a je 1.344 a max za taj procesor je 1.3625v,takoda ne bi da se igram)

Uzgred ploca je GA-P31-SG3 i ne verujem da je ona problem posto fino podnosi overclock i ne pregrejava se.

U winwin su mi rekli da je moguce da je do napajanja.Da li je ovo zaista do napajanja? Da ne reklamiram bez veze. POZZ!!!!