Asus
ROG MAXIMUS VIII HERO ALPHA
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Asus
  Model ROG MAXIMUS VIII HERO ALPHA
  Dimenzije ATX
 Procesor Procesor Intel Core i3 VI
Intel Core i5 VI
Intel Core i7 VI
  Podnožje Socket 1151
 Čipset Čipset Intel Z170
  Integrisano Bluetooth 4.1
LAN
SB
VGA
WLAN
 Memorija Brzina (DDR4) 2133
  Broj slotova (DDR4) 4
  Maksimalno 64
 Slotovi PCI Express x1 (V3.0) 3
  PCI Express x4 (V3.0) 1
  PCI Express x16 (V3.0) 2
 Kontroleri Podržano SATA600
  SATA600 4
 Interni I/O USB 2.0 4
  USB 3.0 4
 Eksterni I/O VGA DisplayPort
HDMI
  USB 2.0 2
  USB 3.0 2
  USB 3.1 Type A 1
  USB 3.1 Type C 1
  U.2 1
  S/PDIF 1
  LAN 1
  WLAN a
ac
b
g
n
  Audio portovi 4.1
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 23-Mar-2016 07:03:55 - #197258

Već gotovo deceniju Asus Republic of Gamers odeljenje kompanije obezbeđuje odličan dizajn i performanse koje uzbuđuju najbolje igrače na svetu i PC entuzijaste.

Asus ROG Maximus VIII Hero Alpha

Međutim, rad na novim matičnim pločama se zahuktava, sve je veća konkurencija a Asus nastoji da se istakne u sve većem broju proizvođača, pa je tako nastala i ROG Maximus VIII serija matičnih ploča čiji najnoviji model je HERO Alpha.

Asus ROG Maximus VIII Hero Alpha

Ploču karakterišu konektori za eksterno osvetljenje koje će računar baziran na ovoj ploči načiniti istinskim sistemom od kojeg zastaje dah u vizuelnom smislu. Samu ploču karakterišu vrhunske tehnologije pa je tako ona opremljena ESS ES9023P digital-to-analog konvertorom zvuka za vrhunski zvučni doživljaj pri igrama.

Asus ROG Maximus VIII Hero Alpha

Bolje performanse znače da nema nikakvog kočenja, zastajanja u igrama. Uz najbolji mogući overkloking dizajn, UEFI BIOS i intuitivni OC gedžet korisnici mogu da uživaju u performansama kakve još nisu viđene kada je reč o igračkim sistemima, dok jedinstveni sistem hlađenja osigurava da će vaš računar uvek da radi stabilno.

Asus ROG Maximus VIII Hero Alpha

Ploča je ATX forme dizajniran je za Intel Core i procesore šeste generacije. Opremljena je socket 1151 podnožjem i Intel Z170 čipsetom. Skup integrisanih komponenti ove ploče čine Bluetooth, LAN, SB, VGA i WLAN.

Ploča podržava brzu DDR4 memoriju i to modele brzine do 2133MHz. Opremljena je sa četiri memorijska slota za maksimalni kapacitet od 64GB RAM-a. Kada je reč o USB portovima korisnicima su na raspolaganju četiri USB 2.0 i isto toliko USB 3.0 portova, dok za povezivanje monitora na raspolaganju su HDMI i VGA portovi.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Asus
  • Model: ROG Maximus VIII Hero Alpha
  • Forma: ATX
  • Procesor: Core i3, i5, i7
  • Podnožje: Socket 1151
  • Čipset: Z170
  • Memorija: DDR4 (2133)
  • Broj slotova: 4
  • Kontroleri: SATA 600 – 4 kom
  • USB 2.0: 4
  • USB 3.0: 4

Zaključak

Asus ROG Maximus VIII linija matičnih ploča nudi vrhunske karakteristike za igrače a model Hero Alpha je specifičan po opcijama osvetljenja sistema u različitim varijantama bilo da želite statičko ili dinamičko osvetljenje. Ova ploča nudi širok spektar opcija prilagođenja u smislu hardvera, a podržana linija Intel Core procesora šeste generacije kao i DDR4 memorija su garant vrhunskih performansi.

Conclusion

Asus ROG Maximus VIII line of motherboards offer the best performance for gamers, while Hero Alpha model has specific options including lighting systems in different versions, whether you want static or dynamic lighting. The board offers a wide range of customization options in terms of hardware, while support for the sixth generation of Intel Core processors as well as DDR4 memory are the guarantee of top performance.

Zahvaljujemo se:

DuoCom, 011/3016751

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 335€

duocom.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan