LogiLink Mobile Power Bank 12000mAh

Odlična eksterna baterija nešto većeg kapaciteta od onoga što najčešće viđamo, od 12000mAh. Atraktivnog dizajna i dobrog kvaliteta izrade, biće dobar izbor za one koji žele što veću rezervu u džepu za svoje mobilne uređaje.

Isprobali smo još jednu eksternu bateriju sa potpisom LogiLink-a, proizvođača koji je tek od skoro prisutan na našem tržištu. Već smo mogli da vidimo razne modele sve popularnijih baterija koje se nose svuda, pošto uprkos napretku tehnologije, postaje sve teže izdržati ceo dan sa jednim punjenjem baterije telefona. Upravo tu u pomoć priskaču baterije ovog tipa koje imaju dovoljan kapacitet da napune više uređaja po više puta. Model koji je bio kod nas je kapaciteta 12000mAh, što je dovoljno za 4-5 punjenja baterije prosečnog smart telefona.

Ključne karakteristike

  • Interesantan dizajn
  • Kapacitet 12000mAh

Utisak kvare

  • Izlazi od samo 1A

Specifikacija

  • Kapacitet: 12000mAh
  • Ulaz: 500-1600 mA
  • Izlaz: 2x 5V / 1A (2A max)
  • Konekcije: 2x USB, MicroUSB

LogiLink Mobile Power Bank 12000mAh

Iako je za nijansu većih dimenzija od onoga što najčešće viđamo, i dalje je dovoljno kompatna da staje u džep od jakne recimo, tako da neće biti problema oko nošenja. Prateće pakovanje je prilično standardno, sa kratkim korisničkim uputstvom i USB kablom (MicroUSB na USB) koji se može koristiti i za punjenje same baterije i za punjenje drugih uređaja. Ono što je uobičajeno je da se ne dobija nikakav strujni punjač, a mi toplo preporučujemo da za punjenje baterije koristite što bolji, pošto na ulaz može primiti do 1600mA. Ovo u prevodu znači da treba računati na malo duže punjenje cele baterije, pa je najbolje postaviti na punjač uveče i do ujutru bi trebala da bude puna.

Dizajn je moderan, sa belom glossy plastikom i hromiranim okvirom, uz četiri statusne diode koje će označiti koji je kapacitet baterije raspoloživ. Postoj jedan taster kojim se baterija uključuje (kada se pune drugi uređaji, nije potrebno uključivanje za punjenje same baterije), kao i tri porta. Dva klasična USB porta su izlazna sa po 1A maksimalno, dok je ulazni port MicroUSB. Praktično i jedina zamerka koju imamo je to što su izlazni portovi na 1A, tako da će i punjenje telefona, tableta ili nekog trećeg uređaja biti malo sporije, i na to treba računati. Na našem tržištu ima jako malo modela eksternih baterija sa jačim izlazima, što je prava šteta.

Rezime

Ova baterija je nešto većeg kapaciteta i to će biti odlično za one koji ne vole da svaki dan dopunjavaju periferije, kao i one koji imaju više uređaja na raspolaganju koje treba napuniti. Cena ovog modela je i očekivano nešto veća, u skladu sa kapacitetom, no i dalje odlična za ovakav uređaj. Pored napomene o 1A izlazima, stvarno nemamo nikakvih zamerki i preporučujemo ovu bateriju svima koji traže model većeg kapaciteta.

Conclusion

This battery has higher capacity and it will be great for those who do not like to charge devices every day, as well as those who have several devices available that needs to be filled. The price of this model is as expected, in line with capacity, but still affordable for such a device. In addition to the note of 1A outputs, everything is beyond reproach and we do recommend this battery to anyone looking for a higher capacity model.

Testirani proizvod je uzorak.

Sampro ustupio: LogiLink Mobile Power Bank 12000mAh
maloprodaja: Njegoševa 19, 011/307 50 60
zvanični sajt: sampro.rs