LC Power Pro-927W Dark Purity

LC Power kućište iz Pro-Line serije, model Pro-927W izgleda dobro, ima dovoljno prostora i za malo zahtevnije korisnike, i uz odličan kvalitet izrade ima i dobru cenu. Kada se sve sumira, jedno od boljih kućišta ovog ranga.

LC Power je jedan od proizvođača kućišta, napajanja i dodatne opreme koji ima dosta dobru poziciju na našem tržištu, gde proizvodi sa dobrim odnosom cene i kvaliteta realno i najbolje prolaze. Na testu se našlo još jedno od kućišta iz Pro-Line serije, model Pro-927W. Radi se o modelu Midi-Tower formata, koji dolazi bez ugrađenog napajanja, ventilatora i sa Tool-free instalacijom hard diskova. Kvalitetna izrada, dobra finalna obrada i odlična cena su sasvim dovoljno razloga da se obrati malo više pažnje.

Ključne karakteristike

  • Kvalitetna izrada, moderan dizajn
  • Tool-free instalacija hard diskova
  • USB 3.0 prednji portov
  • Ima prostora za četiri ventilatora

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Format: Midi Tower (ATX, Micro-ATX, Mini-ITX)
  • Uređaji: 5.25” x1, 3.5" x1 eksterno, 3.5" x7 interno Hlađenje: - Prednja strana: 1x 120mm opciono
  • Zadnja strana: 1x 80mm opciono
  • Bočna strana: 2x 120mm opciono
  • Dodatno: 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, 2x audio
  • Dimenzije: 435 x 200 x 475 mm
  • Težina: 5.82 Kg

LC Power Pro-927W Dark Purity

Kućište je dimenzija 435x200x475 mm, i teži ispod 6Kg prazno, što se načelno uklapa u Midi-Tower format. Ono što je bitno znati je da je predviđena instalacija ATX, Micro-ATX i Mini-ITX matičnih ploča. Ovo kućište postoji u crnoj i beloj verziji, sa ugrađenim i bez napajanja, tako da svako može da odabere ono što mu najviše odgovara. Kod nas je bila verzija bele boje, sa prednjim panelom od crne, metalne mrežice, što izgleda prilično moderno i atraktivno. Osim estetske uloge, ovo svakako igra bitnu ulogu kod hlađenja, pošto se propušta veća količina vazduha. Pored bedža sa oznakom proizvođača u donjem delu prednje stranice, u gornjem delu su smešteni Power i Reset tasteri, statusne diode, USB 2.0 i 3.0 portovi i 3.5mm audio konektori.

Sa prednje strane još mogu da se vide samo dve 5.25" maske, a proizvođač navodi da prostora ima za po jedan 3.5" i 5.25" eksterni uređaj. Kada se skine leva bočna stranica (na kojoj su montirana dva ležišta za 120mm ventilatore), vidimo urednu i prostranu unutrašnjost kućišta. Prostora ima za još dva ventilatora (120mm napred i 80mm pozadi), tako da će kupci kućišta moći sami da biraju koliko i koje će ventilatore instalirati. Za one koji planiraju veći broj hard diskova dobra vest, staje do sedam 3.5" diskova (od čega ima pet Tool-Free fioka). Uz odgovarajuće adaptere, naravno mogu se instalirati i 2.5" SSD-ovi. Što se tiče ostalih ograničenja po pitanju hardvera, u kućište staju grafička kartica do 290mm i CPU kuler do visine od 150mm, što je sasvim dovoljno i za malo zahtevnije konfiguracije.

Rezime

Ovo kućište je dobar primer modela srednje kategorije koji ima sve ono što će većini i biti bitno: kvalitetnu izradu, uključujući sasvim dobru finalnu obradu, dovoljno dobre opcije za hlađenje (prostora ima za četiri ventilatora), prostor i za nešto veće kuler za CPU i grafičku karticu. Ovaj model se pridružuje već viđenim LC Power modelima koji stvarno imaju odličan odnos cene i kvaliteta, te zbog toga i zaslužuje preporuku i odlične ocene.

Conclusion

This case is a good example of the middle category model offering everything that most users need: high build quality, including quite a good final touch, good cooling options (there is a space for four fans), space for a CPU bigger cooler and a graphics card. This model joins the already seen LC Power models characterized by an excellent price/quality ratio, and therefore deserves recommendation and excellent reviews.

Preporučena cena (uključujući PDV, februar 2015.): 35€

MID9 ustupio: LC Power Pro-927W Dark Purity
zvanični sajt: mid9.biz