LC Power Powerbank LC-PB-13000

Još jedan novi model eksterne baterije, ovog puta LC Power, sa kapacitetom od 13000mAh. Ima dovoljno rezerve da više uređaja dopuni i to više puta, idealno za one koji ne žele za zavise od punjača.

LC Power je jedan od dobro poznatih proizvođača napajanja i kućišta, koji je prilično dobro zastupljen na našem tržištu. Od nedavno, pojavile su se i eksterne baterije u ponudi ove kompanije, a mi smo već imali priliku da isprobamo model kapaciteta 8000mAh. Sada je stigao i primerak baterije još većeg kapaciteta od 13000mAh, što će biti sjajan izbor za sve one koji imaju više uređaja koje treba dopuniti kada punjač i utičnica nisu pri ruci. Ne čudi nas što su ove eksterne baterije postale toliko popularne pošto se mobilni uređaji sve više koriste, dok su baterije i dalje najslabija tačka.

Ključne karakteristike

  • Kvalitetna izrada
  • Kapacitet 13000mAh
  • LCD statusni ekran

Utisak kvare

  • Izlaz od samo 1A

Specifikacija

  • Kapacitet: 13000mAh
  • Ulaz: 5V/1.6A
  • Izlaz: 5V / 1A, 2.1A
  • Konekcije: USB, MicroUSB

LC Power Powerbank LC-PB-13000

Ovaj Powerbank model je dimenzija 22 x 66 x 143 mm i teži malo iznad 300g, sa kućištem koje je celo napravljeno od plastike u beloj (gornji i donji deo) i srebrnoj boji (bočni, središnji, deo). Kvalitet izrade je dobar, a plastika deluje dovoljno izdržljivo da će zaštititi bateriju od otećenja ukoliko se recimo desi da slučajno ispadne. Iako je plastika u glossy finišu koji je vrlo osetljiv na habanje i ogrebotine, bela boja znači da će se to jako teško primetiti, što je svakako pozitivno. Ipak, voleli bi da imamo na raspolaganju i neku torbicu za nošenje. U pratećem pakovanju se dobija samo USB kabl (sa jedne strane MicroUSB konektor, sa druge klasičan USB konektor).

Ono što će većini sigurno privući pažnju jeste LCD displej sa gornje strane koji prikazuje trenutno stanje, odnosno preostali kapacitet baterije, što je vrlo korisno. Sa bočne strane vidimo Power taster (pritiskom na Power se dobija i status baterije), koji služi za pokretanje punjenja uređaja povezanih na bateriju. Tu su dva regularna USB porta sa izlazima od 1A i 2.1A, što je lepo označeno tako da neće biti zabune. Od konektora imamo još i MicroUSB port koji služi za punjenje same baterije, a odmah iznad je i LED baterijska lampa, koja takođe predstavlja vrlo praktičan dodatak. Pošto je ulaz na 1.6A, punjenje baterije će biti nešto brže od proseka, što pozdravljamo, mada će većina ipak vrlo verovatno bateriju ostaviti na punjaču u toku noći.

Rezime

Sa ukupno 13000mAh, možete napuniti telefon ili tablet više puta i praktično uvek imati rezervu u džepu ili torbi. Ukoliko koristite 2.1A izlazni port, brzina punjenja će biti vrlo bliska onoj koja se dobija kada se koristi klasičan strujni punjač, što je odlično. Ukoliko vam treba što veći kapacitet prenosne baterije, LC-Power Powerbank LC-PB-13000 je odličan izbor koji svakako treba uvrstiti u uži izbor.

Conclusion

With 13000mAh, it is possible to charge a phone or a tablet several times and always have a reserve in a pocket or a bag. If you use a 2.1A output port, the charging speed will be close to that obtained when using conventional electric charger, which is great. If you need a portable battery of a great capacity, LC-Power Powerbank LC-PB-13000 is an excellent choice that should be considered.

Testirani proizvod je uzorak.

MID9 ustupio: LC Power Powerbank LC-PB-13000
zvanični sajt: mid9.biz