LC-Power PRO-925B

Dosta dobro kućište koje dolazi sa već ugrađenim napajanjem snage 600W. Za uloženi novac se dobija sasvim solidan Midi-Tower model, sa nešto oskudnijim hlađenjem u poređenju sa prosekom, ali mnogima će i to biti sasvim dovoljno.

Za LC-Power je sigurno čula većina domaćih kupaca, i to najviše zahvaljujući odličnim napajanjima, pa onda i kućištima koja pružaju stvarno odličan kvalitet za uloženi novac. Do nas je stigao jedan model iz PRO serije, 925B, midi-tower kućište koje stiže sa ugrađenim napajanjem od 600W, po ceni po kojoj je često teško naći i samo napajanje iz slične kategorije. Ovakve kombinacije su vrlo zahvalne za one koji žele što jednostavnije rešenje koje će bez problema zadovoljiti najveći broj prosečnih kupaca. Pošto se raspolaže sa 600W snage, može se računati i na malo snažnije konfiguracije, što je svakako plus.

Ključne karakteristike

  • Veoma dobra cena
  • Pristojan kvalitet izrada
  • Već ugrađeno napajanje

Utisak kvare

  • Oskudne opcije hlađenja

Specifikacija

  • Format: Midi Tower (ATX, Micro-ATX, Mini-ITX)
  • Uređaji: 5.25” x3, 3.5" x1 eksterno, 3.5" x3 interno
  • Napajanje: LC600H-12 V2.31, 600W Hlađenje: - Prednja strana: 1x 80mm opciono
  • Zadnja strana: 1x 80/92mm opciono
  • Dodatno: 2x USB 2.0, 1x USB 3.0, 2x audio
  • Dimenzije: 425 x 180 x 470 mm
  • Težina: 6.93 Kg

LC-Power PRO-925B

Kućište je standardnih dimenzija za Midi-Tower model, sa dimenzijama od 425x180x470mm, dok teži skoro 7Kg (zajedno sa ugrađenim napajanjem). Dizajn kućišta je interesantan, ne baš mnogo klasičan, sa popularnom mash mrežom sa prednje strane, koja osim vizuelnog aspekta, ima ulogu da omogući što bolji protok vazduha. U donjem delu prednje stranice su Power i Reset tasteri, a konektori su smešteni u samom vrhu i tu vidimo da pored standardnih dva USB 2.0 i audio portova imamo i jedan USB 3.0, što je svakako dobra stvar. Spolja gledano, dostupna su tri 5.25" i jedan 3.5" slot, stim što se poklopci slotova skidaju jednostavno sa prednje strane.

Kvalitet izrade kućišta je dobar, ali jesmo primetili da nisu sve ivice lima baš maksimalno pedantno obrađene, tako da treba ipak voditi računa da se ne isečete kada budete instalirali hardver. Posle skidanja bočne strane, vidimo da je napajanje instalirano u gornjem delu kućišta, kao i da je kućište unutra u osnovnoj boji lima, sa dovoljno proreza i otvora za provlačenje kablova. Hard diskova staje ukupno tri i ležišta su zarotirana, tako da će biti jednostavnija instalacija i vađenje. Za sve instalacije će biti neophodan šrafciger, mada smo videli mnoge modele kućišta i iz ovog cenovnog razreda kako polako prelaze na tool-free dizajn. Kućište ne dolazi sa instaliranim ventilatorima, a prostora ima za po jedan pozadi (80/92mm) i napred (80mm), što i nije baš impresivno za kućište ovih dimenzija. Dodatno, pristup ležištu za prednji ventilator će biti malo nezgodan, zbog ribbon kabla koji ide do LED lampica i tastera sa prednje strane kućišta.

Rezime

Ugrađeno napajanje je sasvim pristojno i sa dve 12V grane od po 20A će biti i više nego adekvatno čak i ukoliko budete planirali da koristite neku malo zahtevniju grafiku. Po ovoj ceni, dobija se sasvim dobro kućište sa napajanjem kome najviše zameramo što nema malo bolje rešeno hlađenje, što bi bilo poželjno. Ipak, i ovako je to stvarno sjajna ponuda za one koji gledaju budžetsku kategoriju a ipak traže dobar kvalitet.

Conclusion

The built-in power supply is very good, and with two 20A 12V rails will be an adequate solution if you plan to use demanding graphics. At this price, a good case with power supply lacking a better cooling solution, which would be desirable, is provided. Still, this is a great offer for those who opt for the budget category and still look for high quality.

Testirani proizvod je uzorak.

LC-Power ustupio: LC-Power PRO-925B
zvanični sajt: mid9.rs