SteelSeries
Apex M500
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač SteelSeries
  Model Apex M500
 Tastatura Tip Gejmerska
  Priključak USB
  Prenos Žični
  Standardnih tastera 104
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 12-Jul-2016 07:07:24 - #199313

Svet eSporta postaje sve ozbiljnije tržište za proizvođače računarskih periferija čega je svesna i kompanija SteelSeries koja je predstavila Apex M500 igračku tastaturu za profesionala sportska nadmetanja u računarskim igrama.

SteelSeries Apex M500

Ova tastatura je bazirana na prvoj mehaničkoj tastaturi dizajniranoj za igrače od strane ove kompanije oznake G6v2, ali je dodavanjem Cherry MX Red prekidača kreirala novi standard za profesionalne performanse i izdržljivost.

SteelSeries Apex M500

Pomenuti prekidači osiguravaju isti osećaj i tačnost rada koji pokriva više od 50 miliona pritisaka što je za pet puta više u odnosu na standardne tastature sa membranskim sistemima. Uglađen i minimalistički dizajn tastature obezbeđuje sve što je potrebno za profesionalni nivo igračkih performansi bez ometajućih faktora.

Specifikacije:

  • Proizvođač: SteelSeries
  • Model: Apex M500
  • Tip: Gejmerska
  • Priključak: USB
  • Prenos: žični
  • Standardnih tastera: 104

Zaključak

SteelSeries Apex M500 je veoma dobra igračka tastatura dizajnirana minimalisitčki da spreči sva nepotrebna ometanja igrača. Dizajnirana je za upotrebu na eSports događajima, opremljena Cherry MX prekidačima koji obezbeđuju pet puta duži životni vek u odnosu na standardne tastature sa gumenom osnovom.

Conclusion

SteelSeries Apex M500 is a very good gaming keyboard offering minimalist design that aims to prevent distractions of gamers. It is designed for use on eSports events and it is equipped with Cherry MX switches that provide five times longer lifetime compared to a standard keyboard with rubber base.

Zahvaljujemo se:

Microsystems d.o.o, Budimska 3, 011/3283-007

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 125€

racunari.net

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan