JBL Go Bluetooth kompaktni zvučnik za uživanje u muzici dok ste u pokretu

JBL GO je all-in-one rešenje, reprodukuje muziku preko Bluetooth-a povezanim sa vašim pametnim telefonom ili tabletom, podržan je baterijom koja nudi do 5 sat slušanja muzike bez prekida. Opremljen je mikrofonom koji umanjuje okolnu buku i šum i dozvoljava vam da se javite i razgovarate bez potrebe da isključite zvučnik.

JBL GO

Dostupan u 8 živih boja sa glatkim i izdržiljivom završnom površinom, JBL GO pruža uzbudljiv i primamljiv kontrast gde god da se nalazi i lako se uklapa u bilo čiji stil. Ugrađena kukica i opcioni kaiš dozvoljavaju vam da ponesete muziku bilo gde. U svetu gde stil i zvuk idu zajedno, JBL GO je savršen pratilac.

JBL GO

Baterija se lako i brzo puni, štedeći vas maltretiranja sa običnim baterijama, 3.5 mm stereo ulaz dozvoljava vam da priključite druge uređaje sa vašim JBL GO zvučnikom, na primer slušalice.

JBL GO

Sa druge strane, možete da primate kristalno jasne pozive samo jednim dodirom tastera - zahvaljujući tehnologiji redukcije buke i pozadinskog šuma.

JBL GO

Specifikacije:

  • Boje: Crna, Crvena, Narandžasta, Plava, Ružičasta, Siva, Tirkizna, Žuta
  • Povezivanje: 3.5mm, Bluetooth
  • Baterija: Li-Ion 3.7V 600mAh
  • Masa: 130 grama

JBL GO

Zaključak

JBL Go je Bluetooth omogućeni zvučnik koji nudi pristojan kvalitet zvuka sasvim u skladu sa klasom uređaja kojoj ovaj model pripada. Opremljen je mikrofonom za smanjenje okolne buke, dok 3.5mm priključak omogućava da vršite i žično povezivanje.

Conclusion

JBL Go is a Bluetooth enabled speaker that offers decent sound quality in accordance with the class to which this model belongs to. It is equipped with a microphone in order to reduce background noise, while a 3.5mm jack allows you to have the wired connection.

Zahvaljujemo se:

iStyle, Ušće Shopping Centar, Bul.Mihajla Pupina 4a, 062/8004049

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 40€

istyle.eu/rs/