Izvrsno NAS rešenje za nadogradnju na 2.5GbE okruženja - Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

Trend nove generacije Wi-Fi 6 (802.11ak) pokrenuo je veće zahteve za propusnošću za žičane i bežične mrežne veze. Integrišući četverojezgreni procesor od 2.0GHz i Celeron J4125 od 2.0GHz i konekciju od 2.5GbE, Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G ne samo da modernom preduzeću nudi izvrsno NAS rešenje za nadogradnju na 2.5GbE okruženja za produktivne dnevne zadatke pravljenja rezervnih kopija/vraćanja, već i igračima nudi dovoljno prostora za njihove ogromne kolekcije igara. Brzinom prenosa do 5Gbps može se postići podešavanjem kanala za portove sa dva ugrađena 2.5GbE porta. Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G takođe podržava PCIe proširenje, rezervnu kopiju u više oblaka, mrežne prolaze za skladištenje podataka u oblaku, 4K HDMI izlaz i transkodiranje u realnom vremenu, zajedno sa proširivim kapacitetom skladištenja i aplikacijama bogatim karakteristikama da bi se pokazao kao ekonomičan, pouzdan NAS od 2.5GbE.

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

Dvostruki port od 2,5GbE ubrzavaju razmenu datoteka između timova i uređaja ili aplikacija za skladištenje igara. Proširenje PCIe omogućava Multi-Gig 10GbE ili 5GbE mrežnu karticu ili QM2 karticu za dodavanje M.2 NVMe ili SATA SSD-ova za keširanje. Reprodukcija 4K medija i transkodiranje u realnom vremenu; direktno gledajte video zapise na HDTV preko izlaza HDMI 2.0 (4K @60Hz).

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

HBS pruža sveobuhvatnu rezervnu kopiju i oporavak podataka; QuDedup duplicira podatke na izvoru kako bi smanjio upotrebu prostora za skladištenje, propusnost i vreme izrade rezervnih kopija. Mrežni prozori za skladištenje podataka u oblaku ostvaruju hibridne aplikacije u oblaku radeći sa prostorom keš memorije rezervisanim na NAS-u kako bi se obezbedio pristup podacima u oblaku sa malim kašnjenjem. Hostuje više virtuelnih mašina i kontejnera za izvršavanje različitih aplikacija na jednom NAS uređaju.

Nadogradite NAS na mreže od 2,5 GbE

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G se isporučuje sa dva 2.5GbE RJ45 LAN porta koji vam omogućavaju da koristite postojeće CAT5e kablove za nadogradnju mrežne brzine sa 1 Gigabit na 2,5 Gigabit. Dvostruki 2.5GbE portovi takođe podržavaju Port Trunking za do 5 Gbps! Korišćenjem QNAP-ovog N-BASET / Multi-Gig USB 3.2 Gen 1 do 5GbE adaptera (naziv modela QNA-UC5G1T) ili 5GbE PCIe kartice za proširenje (naziv modela QXG-5G1T-111C), vaš laptop ili stoni računar može se lako povezati sa 2.5GbE mreže sa Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G da bi iskoristile veće brzine mreže.

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

Virtuelizacija

Zadovoljava aplikacije koje zahtevaju propusni opseg kao što su virtuelne mašine i kontejneri.

Video striming

Povećava brzinu prenosa radi poboljšanja glatkog 4K video streaminga i prikaza.

Gaming Storage

Postavite iSCSI LUN sa Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G na računar da biste sačuvali svoje ogromne kolekcije igara.

Transformišite svoju mrežu preklopnikom 2.5GbE pogodnom za novčanik

Nadogradnja vaše mreže ne bi trebalo da propadne, a povezivanje od 2.5GbE pruža odmah primetna poboljšanja u poređenju sa standardnim 1GbE. QSV-1105-5T je neupravljani prekidač sa pet 2.5GbE portova (unazad kompatibilan sa 1G / 100M) i podržava CAT5e kablove za povezivanje više računara i NAS-a. QSV-1105-5T štedi energiju, ima malo šuma, uključuje i koristi i podržava otkrivanje i blokiranje petlje kako bi pružio jednostavno i efikasno mrežno okruženje velike brzine.

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

Četvorojezgreni 2.0GHz (rafal do 2.7GHz) sa memorijom do 8GB

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G pokreće Intel Celeron J4125 četverojezgreni procesor od 2,0GHz (brzine do 2,7GHz), ima do 8GB DDR4 memorije i podržava SATA 6Gb/s diskove. Podrška Intel AES-NI mehanizma za šifrovanje poboljšava performanse šifrovanja, a istovremeno održava sigurnost vaših NAS podataka. Možete fleksibilno da instalirate SSD-ove za ubrzavanje keš memorije kako biste maksimizovali performanse mreže i skladištenja za aplikacije koje zahtevaju podatke.

Sigurni podatkovni centar za izradu rezervnih kopija podataka sa uređaja sa zaštitom od snimka

Rezervna kopija za Windows i Mac - Koristite uslužni program QNAP NetBak Replicator bez licence za izradu rezervnih kopija i vraćanje datoteka sa Windows računara. Apple-ova Time Machine je podržana za pravljenje rezervnih kopija Mac računara.

Snimke za jačinu zvuka i LUN - Snimci su od suštinske važnosti za zaštitu podataka NAS-a, a njihova karakteristika na nivou bloka čini ga pouzdanom metodom zaštite podataka u susret rastućim pretnjama ransomvare-om. Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G podržava do 256 snimaka po zapremini / LUN i do 1.024 snimka po NAS-u.

Jedan 2.5GbE je ​​bolji od dva 1GbE za povećanje efikasnosti HBS sigurnosne kopije

Sa jednom 2.5GbE vezom, nisu potrebna složena podešavanja agregacije linkova za brzine do 312.5MB / s - lako prevazilazeći uparenu 1GbE vezu. Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G ima dva 2.5GbE porta, što dodatno udvostručuje performanse i povećava efikasnost za svestrane zadatke.

Hybrid Backup Sync (HBS) objedinjuje funkcije izrade rezervnih kopija i sinhronizacije za lak prenos podataka sa Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G na lokalne, udaljene i oblačne prostore za skladištenje. HBS takođe podržava QuDedup tehnologiju koja uklanja duplirane podatke sa izvora, dodatno ubrzavajući zadatke pravljenja rezervnih kopija i obnavljanja preko veza od 2,5 GbE.

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

Obilna I / O mogućnost sa PCIe proširenjem

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G poseduje jedan PCIe 2.0 slot koji omogućava različite kartice za proširenje za proširenje aplikativnog potencijala.

SSD keširanje i automatsko uklapanje omogućavaju 24/7 optimizovanu efikasnost skladištenja

Iako cene SSD-a nastavljaju da padaju, a kapacitet i performanse SSD-a nastavljaju da se povećavaju, organizacije mogu lako iskoristiti prednosti SSD-a. Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G podržava brojne funkcije svesne SSD-a koje značajno maksimizuju NAS performanse uz visoku isplativost. Možete da dodate dodatnu rezervisanost SSD-a (1% ~ 60%) da biste izbegli pojačavanje pisanja i poboljšali SSD nasumične brzine pisanja i izdržljivost. Potencijalno možete postići nivo performansi SSD-a za preduzeća na pristupačnim potrošačkim SSD-ovima! Omogućava SSD keširanje za povećanje IOPS performansi i smanjenje kašnjenja za volumen memorije. Ova funkcija je savršena za IOPS zahtevne aplikacije, uključujući baze podataka i virtuelizaciju. Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G takođe podržava keš memoriju samo za pisanje da bi pojačao aplikacije koje zahtevaju pisanje. Qtier tehnologija pokreće automatsko složeno skladištenje sa kontinuiranom optimizacijom podataka na SSD-ima visokih performansi i HDD-ima velikog kapaciteta na osnovu pristupne frekvencije. I / O-Aware Qtier može rezervisati prostor sličan predmemoriji na SSD-u u ravni za obradu burst I / O-a u realnom vremenu.

Vrhunsko vizuelno iskustvo sa 4K HDMI ekranom i transkodiranjem video zapisa u realnom vremenu

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G ima HDMI 2.0 port koji podržava 4K (4096x2160) 60Hz izlaz, omogućavajući vam da direktno gledate multimedijalni sadržaj sačuvan na NAS-u na većem ekranu. Podrška visokokvalitetnog 4K video transkodiranja omogućava NAS-u da pretvara video zapise u univerzalne formate datoteka koji se mogu glatko reprodukovati na više uređaja. Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G takođe može da strimuje video zapise putem DLNA, Chromecast i još više kako bi udovoljio svestranim potrebama multimedijalnih aplikacija. Daljinski upravljač QNAP RM-IR004 (prodaje se odvojeno) može se konfigurisati pomoću tastera QButton za prilagođavanje pojedinačnih radnji dugmadi, pružajući više user-friendli NAS iskustvo.

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

Napravite Plex Media Server

Instaliranjem Plex Media Server-a iz App Center-a, postavljanje Plex Media Server-a na vaš NAS udaljeno je samo nekoliko minuta. Medijske datoteke sačuvane na Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G možete da strimujete na mobilne uređaje i uređaje za strimovanje medija (uključujući DLNA, Roku, Amazon Fire TV i Google Chromecast).

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

Premestite poslovne podatke u oblak fleksibilno i ekonomično

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G savršeno integriše NAS sa glavnim uslugama u oblaku. Razmeštanjem mrežnih prolaza za skladištenje u oblaku i omogućavanjem lokalnog keširanja na NAS-u možete bez problema da koristite oblak za skladištenje, pravljenje rezervnih kopija i oporavak podataka sa pristupom sa malim kašnjenjem, pružajući inovativno hibridno iskustvo u oblaku.

Cloud gatewai zasnovan na datotekama HibridMount - Fleksibilno proširite svoj kapacitet skladištenja povezivanjem na skladište u oblaku. Možete koristiti QTS aplikacije za upravljanje i uređivanje datoteka u oblaku ili multimedijalnih datoteka. HybridMount je idealan za mrežnu saradnju na serveru datoteka i analizu podataka na nivou datoteke.

VJBOD Cloud gateway u oblaku zasnovan na blokovima - VJBOD Cloud podržava pojednostavljenu NAS sigurnosnu kopiju za objektno skladište u oblaku. Prenos podataka zasnovan na blokovima, prenosi nasumične podatke i velike datoteke u oblak u blokovima, a prenosi samo obim ili promene LUN-a zasnovane na bloku (kao što su dodavanje, modifikacija ili brisanje). Ovo je idealno za aplikacije na nivou preduzeća sa velikim zahtevima za prenos datoteka, kao što su baze podataka, količine VM-a i video snimci.

Sve u jednom server za smeštaj virtuelnih mašina i kontejnera

Bez obzira na vaše potrebe za virtuelizacijom, možete da računate na Virtualization Station i Container Station za potpunu podršku za virtuelizaciju. Mrežu i virtuelni komutator možete koristiti za dodeljivanje odgovarajućih fizičkih mrežnih resursa virtuelnim mašinama, kontejnerima i NAS-u da biste pojednostavili primenu mreže.

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

Stanica za virtuelizaciju - Pokrenite više Windows, Linux, UNIX i Android virtuelnih mašina i pristupite im putem veb pregledača ili virtuelnog računarskog računara (VNC). Preduzeća mogu pokretati virtuelizovane serverske aplikacije na jednom NAS-u bez potrebe za dodatnim fizičkim serverima.

Kontejnerska stanica - Iskusite LXC i Docker lagane tehnologije virtuelizacije, preuzmite aplikacije iz ugrađenog Docker Hub Registry, uvezite i izvezite kontejnere i stvorite obilne mikroservise.

Optimizovana saradnja uz neometano deljenje datoteka i sinhronizaciju

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G centralno skladišti podatke i datoteke i podržava SMB / CIFS, AFP i NFS protokole za razmenu datoteka u Windows, Mac i Linux / UNIX mrežama. Zajedno sa uslužnim programom Qsync, bilo koja datoteka otpremljena na Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G biće dostupna za sve povezane uređaje (kao što su računari, prenosni računari i mobilni telefoni).

Možete da sinhronizujete deljene fascikle i direktorijume tima za grupno deljenje datoteka kako biste poboljšali fleksibilnost timskih projekata i saradnje. Pomoću usluge miQNAPcloud možete lako i sigurno da se povežete sa Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G putem Interneta za pristup, upravljanje i deljenje NAS datoteka. Usluge Windows AD i LDAP omogućavaju sistemskim administratorima da konfigurišu korisničke dozvole pomoću postojećeg Windows AD servera, LDAP servera ili ugrađene LDAP usluge Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G.

Osigurajte svoje prostore integrisanim rešenjima za nadzor

QVR Pro vam omogućava da uredite namenski, nezavisni prostor za skladištenje podataka za nadzor na Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G i iskoristite prednosti skalabilnog NAS skladišta. U velikoj meri pojednostavljuje upravljanje kamerom, raspodelu prostora za skladištenje, prikaz uživo i reprodukciju kamere. Podržavajući preko 5.000 IP kamera (uključujući sve standardne kamere sa ribljim okom dostupne na tržištu), QVR Pro nudi 8 kanala bez dozvole za nadzor nadgledanja i opcionu licencu za proširenje kanala QVR Pro kamere za opsežnije bezbednosno korišćenje. Takođe možete da koristite mobilnu aplikaciju QVR Pro Client za nadgledanje bilo kada ili da koristite USB web kameru kao ONVIF mrežnu kameru sa aplikacijom QUSBCam2.

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G

Proširite svoje skladište pomoću USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) - Bolje od eSATA-e!

Fleksibilno proširite kapacitet za skladištenje Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G putem USB ili višestrukog SATA interfejsa. Možete izabrati brzi USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) TL serije JBOD, USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) TR serije RAID kućišta za proširenje ili SATA 6Gbps TL serije JBOD. Pružaju ekonomična, fleksibilna rešenja za proširenje skladišta visokih performansi i velikog kapaciteta za NAS, PC i servere.

Fleksibilno i ekonomično proširenje skladišta

QNAP pruža jednostavna rešenja za proširenje kapaciteta skladištenja. Evo nekoliko načina da proširite Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G skladište po potrebi kako biste prilagodili rast podataka i poslovanja.

Nadogradite RAID kapacitet - Hitno zamenite diskove manjeg kapaciteta sa pogonima većeg kapaciteta kako biste proširili vaš NAS kapacitet tako da može rasti zajedno sa vašim poslovanjem.

Priložite kućišta za proširenje - Povežite dva TR-004 RAID kućišta za proširenje, ili jedan TL-D800C TB-D800C USB 3.2 Gen 2 JBOD, ili jedan TL-D1600S SATA 6 Gb / s JBOD sa 16 odeljenja, i koristite QTS Storage & Snapshots Manager za lako rukovanje NAS-om proširenje kapaciteta.

Pređite na novi NAS - Instalirajte NAS čvrste diskove u veći KNAP NAS i zadržite sve postojeće podatke i konfiguracije.

Produžite garanciju na hardver do 5 godina

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G je podržan trogodišnjom garancijom bez dodatnih troškova. Možete kupiti produženje garancije koje produžava garanciju na 5 godina.

Zaključak

Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G ne samo da modernom preduzeću nudi izvrsno NAS rešenje za nadogradnju na 2.5GbE okruženja za produktivne dnevne zadatke pravljenja rezervnih kopija/vraćanja, već i igračima nudi dovoljno prostora za njihove ogromne kolekcije igara. Brzinom prenosa do 5Gbps može se postići podešavanjem kanala za portove sa dva ugrađena 2.5GbE porta. Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G takođe podržava PCIe proširenje, rezervnu kopiju u više oblaka, mrežne prolaze za skladištenje podataka u oblaku, 4K HDMI izlaz i transkodiranje u realnom vremenu, zajedno sa proširivim kapacitetom skladištenja

Conclusion

The Qnap 004-Bay NAS TS-453D-4G not only provides modern businesses an excellent NAS solution to upgrade to 2.5GbE environments for productive daily backup/restore tasks, but also provides gamers with ample storage for their vast game collections. Up to 5 Gbps transfer speeds can be made by setting port trunking with the two built-in 2.5GbE ports. The TS-453D also supports PCIe expansion, multi-cloud backup, cloud storage gateways, 4K HDMI output and real-time transcoding, alongside expandable storage capacity.

MikroPrinc

Maloprodajna cena sa PDV-om: 77.999,99 dinara