Ispunite dan dobrim ritmovima uz Huawei FreeBuds Lipstick i Huawei FreeBuds 4 bežične slušalice

Iako je teško to objasniti - muziku možemo osetiti skoro svim svojim čulima. Stalno je oko nas i neodvojivi je deo naših života. Slušamo je kod kuće, u izlascima, tokom treninga, vožnje ili jednostavno kada želimo da se opustimo i odmorimo. Najbitnija stvar tokom slušanja muzike jeste sam uređaj koji nam prenosi te zvuke. Ukoliko vas umaraju slušalice koje se umrse tokom korišćenja ili ako želite da bezbedno vozite i istovremeno odgovarate na pozive, dok uz sebe imate pouzdan uređaj najmodernijih performansi - onda su Huawei bežične slušalice najbolje rešenje za vas.

Huawei modeli bežičnih slušalica

Novi trendovi diktiraju da slušalice sa kablom polako izlaze iz mode, a da su sve zastupljenije bežične slušalice. Kompanija Huawei u svojoj bogatoj ponudi poseduje čak dva modela vrhunskih bežičnih Bluetooth slušalica – Huawei FreeBuds Lipstick i Huawei FreeBuds 4. Želite da uživate u omiljenoj muzici i utišate buku na šetalištu, poslu ili prevozu? Osetite muziku svim svojim čulima uz Huawei modele bežičnih slušalica, a samo jednim klikom zaronite u svet ritmova.

Huawei FreeBuds Lipstick – neprolazna elegancija

Ovaj model slušalica privukao je pažnju mnogih dama, baš zbog svog unikatnog izgleda i jarko crvene boje.Veoma upečatljiv futuristički dizajn i kućište, pre svega privlači uzdahe svih ljubitelja modernih gedžeta, dok je sa druge strane stvoren da stane u svaku torbu.

Same specifikacije su izvanredne, a ono što prvo treba naglasiti kod ovog modela, jeste opcija noise canceling. Ova opcija predstavlja veliku prednost za sve one koje rade u bučnom okruženju, a zahvaljujući kojoj će moći blokirati zvuk koji dolazi spolja i fokusirati se na omiljenu muziku ili rad dok su slušalice u uhu.

Jednostavne su za rukovanje, dok povezivanje sa drugim uređajima nije bilo jednostavnije. Nakon što otvorite vašu kutijicu u obliku karmina i sačekajte da se upali zeleno svetlo u unutrašnjosti kućišta, svaki vaš uređaj može da prepozna Huawei FreeBuds Lipstick slušalice i poveže se sa njima. Ujedno, slušalice podržavaju i simultanu Bluetooth vezu sa dva uređaja.

Novo iskustvo zvuka uz Huawei FreeBuds 4

Opustite se sa dobro poboljšanim sistemom za poništavanje buke tokom putuvanja, posla ili dnevnih aktivnosti. Prepustite se muzici i uklonite sve smetnje uz impresivne Huawei FreeBuds 4 slušalice.

Ovaj model slušalica karakteriše tehnologija Adaptive Ear Matching. Automatskom detekcijom oblika uha korisnika i uslova nošenja Huawei FreeBuds 4 slušalice mogu odrediti optimalno podešavanje poništavanja šuma za svakog korisnika ponaosob, donoseći im dosledan kvalitet zvuka visoke rezolucije bez obzira na okolnosti. Ove slušalice su prve slušalice open-fit dizajna koje koriste tehnologiju poništavanja šuma sa dva mikrofona.

Jedna od bitnih odlika ovih slušalica je udobnost, koja je ključna za postizanje optimalnog korisničkog iskustva. Niz optimizacija omogućava ugodnije iskustvo nošenja ali i unapređene performanse aktivnog poništavanja šuma.

Funkcije povezivanja Huawei FreeBuds 4 su različite, a uključuju blizinsko uparivanje, a i uparivanje putem deljenja informacija sa Cloud-a, dvostruko povezivanje uređaja i Centar za audio vezu. Same slušalice povezuju se sa bilo kojim uređajem zasnovanim na EMUI platformi, od Huawei pametnih telefona, tableta ili računara, pružajući zaista besprekorno iskustvo audio povezivanja.