Gembird predstavlja: A4Tech Bloody W70 MAX za gejmere

PROMOCIJA KOMPANIJE GEMBIRD: Model se izdvaja svojim kvalitetom i cenom - A4TECH Bloody W70 MAX, jako lep mis, na prvi pogled deluje jako kvalitetno sto i jeste, kvalitet izrade je na visokom nivou, u nekom trenutku deluje kao da je ceo od metala ali zapravo je od plastike. Sam polozaj ruke je izuzetno prirodan, moglo bi se reći udoban je za korišćenje, svaki prst nadje svoje mesto i to puno znači u nekim dužim seansama gaming-a ili klasičnoj upotrebi. Ima široki spektar podešavanja.

"Core 1" ili prvi mod daje mogućnost najklasičnije upotrebe bez ikakvih mogućnosti upotrebi dodatnih tastera na samom misu poput "Sniper Rifle" koji kad zadržite samo dugme, spušta sensitivity miša na vrednost koju vi zadate u samom programu, jako korisna alatka prilikom igranja FPS igara koje poseduju precizan i realističan gameplay samih snajpera pa u trenutku zooma hoćete precizno da nanišanite neprijatelja, nezavisno od moda ili “Core” u kome se nalazite, “Sniper Rifle” mod radi u svakom trenutku. Takodje tu je i dodatni scroll pored standarnog, koji prilikom skrola na gore, aktivirate prvu funckiju, skrolom na dole drugu funkciju a samim pritiskom vraćate na default. Funkcija skrola zavisi od moda ili “Core” koji odaberete.

“Core 2” ili drugi mod, prilikom sekudarnog skrola ili tako da ga nazovemo mod skrola na gore, omogućavamo double click ili što bi u igri bilo “2 burst shots” koji se manifestuje tako što prilikom samo jednim klikom, na primer u FPS igri, puška ispali 2 metka. Prilikom skrola na dole, omogućavate triple click ili u igri “3 burt shots” koji radi isto što 2 burst samo jednik klikom ispali 3 metka.

A4Tech Bloody W70 MAX

Kupovinom W70 max dobijate PRO verziju samog softvera tako da su vam Core 3 i Core 4 automatski aktivirani i omogućeni. “Core 3” daje jako zanimljiviju i itekako korisnu funkciju za profesionalne FPS igrače igara poput CS GO. Skrolom sekundarnog skrola na gore ili dole omogućavate takozvani “Spray Control” koji se manifestiuje dugim klikom levog klika ili držanje samog klika, sam kursor ili nišan se spušta sam od sebe ka dole tako da dok pucate iz neke puške, puška koja trza, mod koji ste aktivirali omogućava kontrolu trzaja puške.

A4Tech Bloody W70 MAX

“Core 4” vam daje potpunu slobodu i kontrolu nad mišem tako što svaki taster možete vi sami da podesite šta će u datom trenutku da radi. Odlična i jako korisna funckija za Gamere ili ljude kojima je potrebna brza prečica do nekog programa ili neke funckije kao i podešavanje macro funkcija.

A4Tech Bloody W70 MAX

W70 Max je prelep miš zbog samog RGB svetla koji je programibilan, Bloody7 softver vam omogućava detaljna podešavanja RGB animacija samog miša. Menjanje RGB moda (poseduje 6 različitih modova) se može vršiti i na samom mišu prilikom odvajanja miša sa same podloge i u vazduhu, dakle sam senzor optike ne sme kačiti podlogu, stiskanjem sekundarnog skrola menjate način na koji će se RGB svetla manifestovati. Što se tiče sensitivity-a ili osetljvost i preciznost miša, reklo bi se da je to “next level”, ogroman spektar podešavanja sto hardverski na samom mišu, prilikom stiskanja dva tastera na donjem delu miša “R-Hz” I “LOD” koji vam omogućavaju najfinija podešavanja koja su vam potrebna za što bolji gaming performans ili precizan video ili photo editing. Takodje imate mogućnost i u samom softveru da podešavate brzinu ili sensitivity kao i “Response” time.

Zaključak, ovaj miš vredi mnogo više, na oko deluje kao neki miš od 100 i više evra, takodje i sam spektar funkcija i činjenica da je RGB, takodje daje utisak da je reč o dosta skupljem mišu.

Kupite ovaj proizvod klikom ovde

-- izvor: gembird.rs