Gembird predstavlja: A4 Tech A4-G570 Bloody gejmerske slusalice sa mikrofonom

PROMOCIJA KOMPANIJE GEMBIRD:

7.1 Virtuelni zvuk - Doživite istinski usmeren zvuk da biste otkrili svoje neprijatelje u igrici na osnovu njihove lokacije i uronite u virtuelni svet igare. Cool RGB svetlo - RGB svetla dizajnirana na slušalicama su dovoljno hladna da stvore velicanstvenu atmosferu igre. Odvojivi jednosmerni mikrofon sa poništavanjem buke efikasno smanjuje neželjenu pozadinu. I možete ga ukloniti sa kapice za uši po želji.

In-Line Controller - Sa ugradenim točkićem za kontrolu jacine zvuka, dugmetom sa pozadinskim osvetljenjem i dugmetom za isključivanje mikrofona, pojednostavljuju rad u igri, osiguravaju glasan govor visoke definicije u igrama ili onlajn ćaskanju. Premium Comfort. Veliki ergonomski jastučići za uši od 3D kože pružaju vrhunski komfor vašim ušima! Jedinica zvučnika od 50 mm - 50 mm zvučnik sadrži NdFeb magnete i visokonaponski CCAW kalem.

BLOODY slušalice za gejming - Sastoji se od visokokvalitetnih materijala za najviši komfor čak i nakon veći broj sati kompjuterskih avantura. Čak i najzahtevniji igrači bice oduševljeni elegantnim dizajnom. U pogledu kvaliteta i udobnosti, Bloody nikada ne pravi kompromise. Inteligentne slušalice eliminišu sve zvukove i obezbeduju udobnost čak i tokom dugih sati slušanja.

-- izvor: gembird.rs