Gembird predstavlja: A4-M70 A4Tech BLOODY LifeStyle TWS bluetooth V5.0 slušalice

PROMOCIJA KOMPANIJE GEMBIRD:

Izaberite režim za igranje koji pruža konkurentsku prednost u igranju. Omogućava sinhronizaciju za video zapise i muziku. Stabilna, pouzdana Bluetooth veza. Bluetooth v5.0 poboljšava stabilnost bežicne veze za besprekorniju audio i video sinhronizaciju i zahteva manje energije. Ultra-Low Latency Technology. Nezavisni prenos Bluetooth v5.0 nudi izuzetno nisku ulaznu latenciju, što znači da njegov zvuk ostaje sinhronizovan sa vašim uredajem i nikada neće zamuckivati. Režimi igre / muzike. Uz tehnologiju Smarter Listening, poboljšava vaše iskustvo slušanja pomoću opcija Dual-Mode.

M.O.C.I. Dome Tech. M.O.C.I. (Mycelium of Carbon IT) je duša i srce Zlatnog zvuka. Napravljen od napredne biotehnologije sa uzgojenim nano micelijumom i karbonskim vlaknima kako bi se metalu pružila krutost sa tankošću poput papira. Ova optimalna kupola je napravljena da kreira visoke rezolucije i precizne note za visoke i srednje tonove i otkriva muziku do njenog punog potencijala. Produženo vreme reprodukcije 24 sata. Baterija može trajati do 6 sati po punjenju, ali nema potrebe za brigom ako ste u pokretu. Jednostavno napunite slušalice za još 18 sati reprodukcije pomoću aluminijumske futrole za punjenje.

Bežični prenos nezavisno. Slušalice sa obe strane uha rade nezavisno i prenose zvuk na levo i desno uvo istovremeno. Nema potrebe da brinete o promeni ili nedostatku veze. Slušalice mogu da primaju pozive koristeći jednu ili obe slušalice. Ovo vam omogućava naizmenično njihovo punjenje. Kontrola na dohvat ruke. Samo dodirom prsta možete da ih koristite za puštanje/pauziranje muzike, primanje/prekidanje poziva, menjanje režima, unos glasovnog asistenta (Siri, itd.). Poništavanje buke u životnoj sredini. Dual ENC mikrofon za poništavanje buke filtrira većinu ambijentalnih šumova za brzu i jasnu komunikaciju sa kolegama sa kristalnom jasnoćom.

Otporne na vodu i prašinu (IPX4). Idealno za one koji vode aktivan nacin života, možete da vežbate uz svoje omiljene melodije i imate slobodu da nosite ove bežicne slušalice tokom raznih aktivnosti na otvorenom. Futrola za punjenje sa kliznim poklopcem. Magnetno klizna kutija za punjenje treperi neonskim pozadinskim osvetljenjem dok je otvarate. Automatski se povezuje sa vašim telefonom čim izvadite iz kućišta. Enter Voice Assistant. Sa svojim omiljenim glasovnim asistentom, Google Assistant-om i Amazon AleXa i Siri, itd

-- izvor: gembird.rs