Gembird 17'' notebook carrying case

Klasična laptop torba za modele dijagonale do 17", sa dovoljno prostora da stane dosta toga. Klasičnog dizajna, prilično izdržljiva, odlično će odgovarati onima koji traže izdržljivu torbu za svakodnevnu upotrebu.

Imalili smo priliku da vidimo i jednu od torbi iz Gembird ponude, koja je kompatibilna sa 17" laptop računarima. Gembird i nije toliko poznat po laptop torbama, ali to ništa ne znači pošto se ionako među prvim stvarima prvo gleda cena, koja je u ovom slučaju prilično povoljna. Radi se o torbi prilično jednostavnog dizajna koja po izgledu sigurno neće odskakati od proseka, no kombinacija solidnog kvaliteta i niske cene će izvesno biti dovoljna da se izbori za poziciju uprkos velikom broju raznih modela koji su dostupni za kupovinu.

Ključne karakteristike

  • Klasičan dizajn
  • Solidan kvalitet izrade
  • Dobra cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije: 440 x 340 x 120 mm
  • Težina: 900g

Gembird 17'' widescreen notebook carrying case NCC-17-01

Ova torba se neće vizuelno mnogo izdvojiti u odnosu na konkurenciju, radi se o klasičnom modelu koji je nalik na akten tašnu, u kompletno crnoj boji sa diskretnim belim izvezenim logom proizvođača. Torba je napravljena od izdržljivog 600D poliestera spolja, i 210D poliestera sa unutrašnje strane, što znači da će biti zahvalno za one kojima torbe relativno brzo stradaju od intenzivne upotrebe. Pošto se radi o malo većoj torbi (staju 17" Wide laptopovi), dimenzije su spolja 440x340x120mm, dok je glavna pregrada za laptop 420 x 320 x 40 mm, tako da neće biti problema da stane ni neki Gaming model većih gabarita.

Pošto se radi o prilično jednostavnog torbi osnovne kategorije, nalazimo samo dve pregrade, i to glavnu za laptop, koja zauzima i najveći deo torbe i koja je dimenzija 420 x 320 x 40 mm, i jednu dodatnu, manju i namenjenu za sitnice sa prednje strane. Dobra stvar je to što u glavnoj pregradi pored prostora za laptop ima dosta mesta i za sve drugo što može zatrebati, uključujući dokumenta i periferije koje se obično nose uz laptop kao što su punjač, miš i druge stvari. Za nošenje imamo i kaiš za preko ramena, maksimalne dužine 1.3m i sa ojačanjem na sredini. Dodatno, tu su i ručke koje nam deluju malo tanko. Kaiš se po potrebi može i ceo skinuti.

Rezime

Ova torba možda neće oduševiti one koji vole malo originalniji dizajn, ali će biti sjajna za poslovne korisnike kojima treba izdržljiva torba koju će nositi svuda sa sobom i koja se neće tako lako ni brzo pohabati. Prostora ima sasvim dovoljno na raspolaganju, tako da će pored laptopa moći da se ponese dovoljno toga dodatnog. Ono što će sigurno biti mnogima i najbitnije jeste cena, a Gembird po tom pitanju nema problema pošto redovno spada u najpovoljnije proizvođače.

Conclusion

This bag will not delight those who love the original design, but it would be great for business users who need a durable bag to carry everywhere around, that will not be easy or quickly wear and tear. There is enough space so it is possible to put many extra things in it in addition to laptop. When it comes to prices, Gembird is one of the most affordable producers.

Preporučena cena (uključujući PDV, mart 2015.): 17€

Gembird d.o.o ustupio: Gembird 17'' widescreen notebook carrying case NCC-17-01
maloprodaja: Partizanski Blok I 5G, 011/4140 284
zvanični sajt: gembird.rs