Fractal Design Node 804 prilagodljivo elegantno kućište za svaku konfiguraciju

Node 804 je micro ATX kućište koje je fokusirano na performanse hlađenja i maksimalnu konfigurabilnost, upakovanu u interesantnu novu formu koja je upotpunjena skandinavski elegantnim dizajnom.

Fractal Design Node 804

Dizajn sa dve komore razdvaja vrele komponente od onih hladnijih i omogućava neogrnaničeni protok vazduha preko matične ploče, procesora i grafičke kartice. Kućište je opremljeno sa tri odlična ventilatora prečnika 120mm ali se može ugraditi još nekoliko ventilatora ako je potrebno.

Fractal Design Node 804

Kućište karakteriše mnoštvo opcija za implementiranje komponenti za vodeno hlađenje, visoke hladnjake procesore i hard diskova. Fleksibilnost ovog kućišta daje korisnicima mogućnost da kreiraju optimalni sistem prema njihovim ličnim potrebama.

Fractal Design Node 804

Specifikacije

  • Proizvođač: Fractal Design
  • Model: node 804
  • Format: Cube tower
  • Kompatibilnost: microATX, miniITX
  • Frontalni priključci: Audio, USB 3.0
  • Ventilatori: 3 kmo

Zaključak

Interesantno cube tower kućište koje pruža širok spektar opcija prilagođavanja za kreiranje maksimalnog učinka kada je reč o hlađenju. Posebna prednost ovog modela jeste providan bočni panel koji omogućava uvid u komponente sistema.

Conclusion

An interesting cube tower case offers a wide range of customization options to create maximum cooling efficiency. A special advantage of the model is the transparent side panel that allows access to system components.

Zahvaljujemo se:

WinWin

winwin.rs