Epson najavljuje svoj prvi A4 sublimacioni štampač - SureColor SC-F100

Za mala preduzeća i startup-ove koji žele da prošire svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, Epson danas najavljuje lansiranje modela SureColor SC-F100.

Uz veličinu koja odgovara A4 desktop štampačima, ovaj sublimacioni štampač je savršen za proizvodnju promotivne i personalizovane robe kao što su šolje, privesci za ključeve, maske za telefone i druge sitnice, naročito kada je dostupan prostor na radnom stolu od velikog značaja. Takođe zadovoljava potrebe proizvođača tekstila koji žele da kreiraju proizvode po meri kao što su kačketi, kecelje, trake za ključeve i mali jastuci.

SC-F100 nudi malim preduzećima brzu proizvodnju i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) i ne zahteva specijalno znanje za postavljanje, rad ili održavanje. Bočice sa mastilom od 140 ml pružaju jeftiniju alternativu mastilima na bazi kertridža.

SC-F100 je deo Epsonovog kompletnog i pouzdanog rešenja za štampu, koje uključuje mastilo, uređaje i papir, a svi oni su dizajnirani za neometani zajednički rad. Dalji mir je osiguran garancijom od 1 godine ili 6000 odštampanih listova, šta god se pre dogodi.

Ana Bajagić, marketing menadžer za Balkan u kompaniji Epson, kaže: „Nadovezujući se na izuzetno uspešan SC-F500 koji smo lansirali 2019. godine, SC-F100 je sjajan novi dodatak Epsonovoj liniji za sublimaciju boje. Omogućiće većem broju preduzeća da se prošire na sve popularnije tržište promotivne robe. Korisnici ne moraju biti stručnjaci za upravljanje štampačem - zadaci za štampu mogu se slati putem Wi-Fi mreže pomoću Epsonovog namenskog upravljačkog programa. Sa novom Epson Cloud Solution PORT platformom takođe omogućenom, korisnici mogu pripaziti na troškove štampanja i pratiti upotrebu tokom vremena."

Ključne karakteristike:

  • Epson PrecisionCore MicroTFP štamparska glava

  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0 mogućnosti povezivanja

  • 2,4-inčni LCD ekran u boji

  • Bočice sa mastilom od 140 ml koje se mogu ponovo puniti

  • Epson garancija