Divoom Voombox Travel BT, kompaktni BT zvučnik snažnog basa

Divoom Voombox Travel BT je portabl Bluetooth zvučnik, idealan saputnik za putovanja. Reč je o modelu koji je opremljen pored zvučnika i mikrofonom i kućištem koje obezbeđuje da uvek možete biti sigurni da voda neće da pokvari vaše uživanje jer je otporan na prskanje vode.

Divoom Voombox Travel BT

Ovaj mode može da bežičnim putem prenosi zvuk sa bilo kog Bluetooth omogućenog prenosivog uređaja dok snažno kućište omogućava implementaciju snažnog basa za impresivne bass performanse u odnosu na dimenzije ovog uređaja.

Divoom Voombox Travel BT

Ugrađena Li-Ion baterija omogućava šest sati reprodukcije, dok moćni ugrađeni mikrofon obezbeđuje da možete da razgovarate sa porodicom ili prijateljima bez da uzimate telefon u ruke.

Divoom Voombox Travel BT

Specifikacije:

Proizvođač: Divoom

  • Model Voombox Travel BT
  • Ukupno RMS: 4
  • Sateliti RMS: 2x7.5
  • Konfiguracija: 1.0
  • SNR 75

Divoom Voombox Travel BT

Zaključak

Divoom Voombox Travel BT je odličan Bluetooth omogućeni zvučnik u kućištu dizajniranom da obezbedi otpornost na prskanje vode. Kreiran je da obezbedi moćan bass zvuk, a ugrađena baterija nudi šest sati muzičke reprodukcije, dok ugrađeni mikrofon omogućava da razgovarate bez upotrebe telefona.

Conclusion

Divoom Voombox Travel BT is a great Bluetooth enabled speaker in the case designed to provide water resistance. It was designed to provide a powerful bass sound, the built-in battery provides six hours of music playback, while the built-in microphone allows you to have conversation without using a phone.

Zahvaljujemo se:

Sampro, Njegoševa 19, 011/307 50 60

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 40€

sampro.rs