Dijaspora oglasi re-brend sajta

PRODAJEM STAN U SARAJEVU - CENTAR SUPER prilika!!

Sarajevo-Tepebasina ulica: prelijep, uredjen, dvosoban stan od 50m2 u mirnoj ulici, u srcu grada. Suncan i svjetao. Oaza zelenila, otvoren pogled na najljepsi vrt u Sarajevu, vrt rezidencie italijanskog ambasadora. Idealno za one koji zele stanovati u centru, u miru, a blizu skola, vrtica, shopping centara, ustanova, bolnica...ili za one koji hoce imati stan kao izvor zarade (izdavanje turistima, dugorocni najam).

Stan je funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u slijedece prostorije: dvije velike sobe (dnevnu i spavacu), kupatilo, te kuhinju s trpezarijom pored koje se nalazi lijepa ostava. Kupatilo je funkcionalno, no po zelji kupca se moze modernizirati. Grijanje je na elektricne radijatore, plin i plinski bojler su takodjer u stanu. Postoji supa u podrumu zgrade.

U zadnje 3 godine stan bio izdavan strancima. Inace, sva tri stana u tom krilu zgrade se izdaju stranim sluzbenicima UN i Evropske Komisije, vec 15 godina, zbog lokacije i blizine institucija su veoma trazeni. Sada je ovaj stan i na prodaju. Cijena stana je 148.000 KM. Postoji mogucnost dogovora za kupovinu stana s namjestajem i opremom po cijeni od 152.000 KM .

Moze zamjena za nekretninu na moru (sa ili bez doplate).

KONTAKT:branislavmik@gmail.com

TELEFON: Viber/sms/ 0031 614963498 (npr. za dodatne informacije i dogovor termina za razgledanja stana)

https://www.olx.ba/artikal/29030621/topao-dom-na-super-lokaciji-ili-mudra-investicija/