Budite spremni za leto uz Samsung i Sport Vision

Beograd, 8. jun 2020. godina – Kako bi leto dočekali spremni za nove avanture, uz vrhunske uređaje i sportsku opremu, Samsung je odlučio da korisnike iznenadi posebnom ponudom, koja traje od 8. do 28. juna 2020. Tako je kupovinom jednog od popularnih Samsung Galaxy uređaja S20, S20+, S20 Ultra, Note10, Note10+ ili Z Flip moguće ostvariti popuste i do 15.000 RSD za proizvode u Buzz, Extra Sports, KIDS, RUN N MORE, TIKE i Sport Vision radnjama.

Samsung

Priliku za povoljniju kupovinu kvalitetnog sportskog komada ili obuće u navedenim radnjama će imati i svi koji se odluče za jedan od sledećih Samsung Galaxy modela – S10 Lite, Note10 Lite, S10, S10+, S10e, Xcover Pro, A71, A51 ili A41, jer će kupovinom jednog od navedenih pametnih telefona uštedeti do 5000RSD.

Samsung

Samsung je na tržištu prepoznat po premijum uređajima koje odlikuje vrhunska tehnologija, napredne kamere i najbolji displeji. Sada, možete da iskoristite ovu jedinstvenu priliku, nabavite novi telefon i istovremeno dočekate leto spremni za svaku avanturu uz novu sportsku odeću. Sve što je potrebno jeste da se registrujete na Samsung Members aplikaciju na novom Galaxy uređaju.