Bose SoundTouch 130 bežični zvučni sistem za ceo dom

Bose SoundTouch 130 je home theather sistem najviših performansi koji karakteriše 37 inčni sound bar za čist, prostorni zvuk koji se širi vašom dnevnom sobom, dok bežični Acoustimass modul obezbeđuje vrhunski kvalitet basa.

Bose SoundTouch 130

Sa druge stane SoundTouch 130 je istovremeno i moćni muzički sistem koji omogućava da uživate u bežičnoj muzici kada je ovaj uređaj povezan sa vašom postojećom WiFi mrežom ili Bluetooth uređajima.

Bose SoundTouch 130

Ovaj zvučni sistem omogućava da u svom domu imate praktično neograničenu bežičnu muzičku biblioteku. Milioni numera dostupni na servisima kao što su Spotify, Pandora, Deezer ili putem Internet radija su vam nekoliko klikova mišem blizu. Moćna aplikacija omogućava da kontrolišete muziku sa bilo kog mesta u kući koristeći telefon ili tablet.

Bose SoundTouch 130

Specifikacije:

  • Proizvođač: Bose
  • Model: SoundTouch 130
  • Konfiguracija: 5.1
  • Daljinski: Bežični

Zaključak

Bose Sound Touch je ostvarenje svih snova za one koji žele da obezbede bežični prenos zvuka u čitavom domu. Ovaj zvučni sistem nudi vrhunski kvalitet zvuka i može da se koristi za gledanje video sadržaja, ali i slušanje muzike, a bežično povezivanje je omogućeno sa vašim pametnim uređajima za kreiranje neograničene Internet baze muzičkih sadržaja.

Conclusion

Bose Sound Touch it is like a dream come true for those who want to provide wireless sound transmission throughout the home. This sound system offers superior sound quality and can be used for watching video contents or listening to music while wireless connection can be established with smart devices in order to create unlimited Internet database of music contents.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 1900€

gigatronshop.com