Beoplay A1 Bluetooth zvučnik odličnog dizajna i kvaliteta zvuka

Kompanija Beoplay je predstavila A1 ultra portabl Bluetooth zvučnik koji možete da nosite sa sobom gde god putujete i koji će doneti više zvuka i više basa u vaš život bez obzira šta se dešavalo u tom momentu.

Beoplay A1

Zvučnik nudi opciju reprodukcije istinskog ambijentalnog zvuka zahvaljujući True 360 funkciji koja omogućava da se zvuk širi u svim pravcima oko zvučnika i dopire do vas na najprirodniji mogući način. Sa 2x140W snage ovog zvučnika apsolutno nemate razloga da se žalite da zvučnik nema dovoljno snage.

Beoplay A1

Beoplay A1 je dovoljno mali da možete da ga smestite na svoj dlan dok je njegova masa samo 600 grama, a zahvaljujući njegovom obliku možete lako da ga smestite u torbu ili čak veći džep.

Beoplay A1

Rešetka zvučnika izrađena od aluminijuma sa jedne strane ukazuje na lepotu ovog rešenja dok sa druge nas uverava da je prilično snažna. Uopšte izbor materijala ovog modela uz njegove karakteristike uveravaju nas da je u pitanju isitnski vrhunsko rešenje.

Beoplay A1

Specifikacije:

  • Proizvođač: Beopaly
  • Model A1
  • Dimenzije: 4.8x13.3cm
  • Masa: 600 gr
  • Povezivanje: 1x3.5mm,. 1X USB-C
  • Kompatibilnost: Beoplay app
  • Bluetooth: 4.2 verzija

Beoplay A1

Zaključak

Beoplay A1 je odličan Bluetooth omogućeni zvučnik mase svega 600 grama predivnog izgleda sa aluminijumskom rešetkom koji će iskustvo slušanja muzike sa mobilnog uređaja podići na jedan novi nivo pre svega vrhunskim zvukom, dopadljivim izgledom i činjenicom da ovaj zvučnik ne zahteva nikakve kablove.

Conclusion

Beoplay A1 is a great Bluetooth enabled speaker that weighs 600 grams providing users with attractive design including an aluminum grille that will raise the experience of listening to music from your mobile device up to a new level thanks to its superior sound, eye-catching appearance and the fact the speaker does not require any cables.

Zahvaljujemo se:

iStyle, Ušće Shopping Centar, Bul.Mihajla Pupina 4a, 062/8004049

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 270€

istyle.eu/rs/