Banja Luka postala prvi grad u BiH koji ima svoje Viber stikere

Svako kome je Banja Luka draga srcu, sada će imati još jedan način da izrazi i podeli ljubav prema gradu na reci Vrbas. Viber paket stikera Grada Banja Luke će od sada biti dostupan za besplatno preuzimanje za korisnike u BiH, ističući poznate i omiljene simbole i znamenitosti ovog grada.

Viber

Grad Banja Luka i Viber prepoznali su priliku za pokretanje saradnje koja bi koristila društvu i institucijama - kao i turistima - sa prvim paketom popularnih Viber stikera za jedan grad u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Izbor 20 vrhunski dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada – a sada nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posjetiocima da izraze svoju ljubav i osećanja prema Banja Luci.

Viber

Uz Viber stikere, Banja Luka je prvi grad u BiH i Republici Srpskoj - i jedan od prvih u regiji – koji je pokrenuo vlastitu Viber zajednicu - preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vestima, događajima i aktivnostima. Pristup zajednici će biti automatski za Viber korisnike, koji besplatno preuzimaju stikere grada Banja Luke. Gradonačelnik Igor Radojičić kazao je da se Banja Luka odlučila na ovaj korak kao još jedan vid promocije grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije.

Viber

„Viber Stikere su uradili naši mladi, domaći dizajneri i svaki od njih predstavlja autentično rešenje, karakteristično za naš grad. Siguran sam da će stikeri naići na pozitivnu reakciju naših sugrađana, dodatno promovisati Banja Luku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i ponudu za naše posetioce“, zaključio je Radojičić. 

Viber

Viber nije samo aplikacija za komunikaciju, već je – u poslednje vreme - postao mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih robnih marki, institucija i lokalnih organizacija. „Posebno smo ponosni na saradnju sa Gradom Banja Luka, što odražava posvećenost Vibera stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom naše regije.

Viber

Ove šarmantni Viber stikeri sigurno će predstavljati novu dimenziju bliskosti i poštovanja prema prvom gradu u Bosni i Hercegovini koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji - i dalje povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dele ljubav prema Banja Luci – izjavila je Daniela Ivanova, direktorka Vibera za poslovni razvoj za region Srednje i Istočne Evrope.