Asus X99-A II matična ploča sa brojnim opcijama optimizovanja performansi

Asus X99 serija matičnih ploča je dizajnirana od samog početka sa ciljem da izvuče maksimum iz nove Intel Core i7 familije procesora uz LGA 2011-V3 socket i poslednji atom performansi iz najnovije Intel arhitekture.

Asus X99-A II

Asus je ovom matičnom pločom obezbedio najbolje moguće kada je reč o matičnim pločama za igrače, entuzijaste, kreatore sadržaja i pasionirane ljubitelje samostalne izgradnje računara.

Asus X99-A II

Dizajniran da obezebdi maksimalne performanse Asus OC socket koristi dodatne pinove da se povežu odgovarajuća strujna kola sa kontaktima na LGA socketu. U kombinaciji sa prilagodljivim UEFI Biosom, ova ekskluzivna karakteristika omogućava više frekvencije DDR4 memorije snižavajući latenciju i poboljšavajući sveukupnu stabilnost.

Asus X99-A II

Keš magistrala povezuje oblasti kao što su jezgra procesora, DDR4 memorijski kontroleri, sistem agent i deljeni L3 keš tako da je reč o kritičnoj međukonekciji za kompletan CPU podsistem. Viša frekvencija keš magistrale direktno ubrzava performanse podsistema tako da i računar radi brže.

Ploča je opremljena karakteristikama koje omogućavaju da jednim klikom obezbedite kompleksni proces finog podešavanja parametara i overklokovanja računara. Ploča nudi specijalnu Asus 5-Way optimizaciju koja dinamički optimizuje osnovne aspekte vašeg sistema bazirano na upotrebi u realnom vremenu tako da možete veoma lako da dobijete optimizovane performanse bazirano na vašem šablonu korišćenja račuanara.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Asus
  • Model: X99-A II
  • Dimenzije: ATX
  • Procesor: Intel Core i7 VI
  • Socket: LGA 2011-3
  • Čipset: Intel X99
  • Memorija: 8 slotova, brzina 2133

Zaključak

Asus X99-A II je odlična matična ploča dizajnirana za entuzijaste igrače, kreatore profesionalnih sadržaja kao i sve one koji žele da sami izgrade vrhunski računar. Nudi opcije overklokovanja finim podešavanjem parametara u realnom vremenu jednim pritiskom tastera. Sa druge strane, podrška za najnovije procesore i memoriju čini je odličnom polaznom osnovom za vrhunski računar.

Conclusion

Asus X99-A II is a great motherboard designed for enthusiasts, gamers, professional content creators and those who want to build their own high-end machine. It offers the option of overclocking using fine-tuning parameters in real time pressing a single button. The support for the latest processors and memory makes it an excellent starting point for the top-notch PC system.

Zahvaljujemo se:

Monitor System, Kumanovska 14, Vračar, telefon: 011/3086979, 011/3449322, 065/3086979

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 315€

monitor.rs