Asus G11 desktop igrački računar sa LED svetlosnim efektima i Core i5 procesorom

Asus G11 je dizajniran za neobavezne igrače koji žele igračku platformu visokih performansi za koju neće platiti čitavo bogatstvo. Bićete privučeni njegovim futurističkim dizajnom sa elementima inspirisanim majanskom kulturom.

Asus G11

Kućište ovog računara karakterišu brojne LED lampice koje su ugrađene u sve četiri strane kućišta uključujući centralni koji karakterišu svetlosni efekti koji mogu da prikažu osam miliona boja, tako da možete da podesite ambijentalno osvetljenje koje će odgovarati igri koju trenutno igrate.

Asus G11

U unutrašnjosti ovog vrhunskog desktop računara nalazi se šesta generacija core procesora, NVIDIA GeForce GTX 980 grafička kartica za odlične vizuelne efekte. Računar je takođe opremljen DDR4 memorijom kao i USB 3.1 portovima za ultra brzi prenos podataka.

Asus G11

Asus G11 omogućava da igrate omiljene igre na čak tri monitora istovremeno, za mnogo bolje vidno polje što može da vam obezbedi taktičku prednost bez obzira da li igrate neku pucačinu iz prvog lica ili strategiju u realnom vremenu.

Računar je opremljen DDR4 sistemskom memorijom koja obezbeđuje brzine do 2.1 GT/s što je dvostruko više od DDR3 memorije za stabilne performanse na najvišem nivou. Računar je takođe opremljen ekskluzivnim Aegis II alatom za nadgledanje funkcija sistema i unapređenjem korisničkog doživljaja.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Asus
  • Model G11
  • Dimenzije: 544x481x216mm
  • Operativni sistem: Windows 10 Home
  • Procesor: Intel Core i5-640
  • RAM memorija: 8GB
  • Hard disk: 128GB SSD
  • Grafička karta: GeForce GTX 960 2GB

Zaključak

Reč je o vrlo interesantnom desktop igračkom računaru koji može da ponudi zanimljive performanse za igrače koji ne žele da razmišljaju o tome da li će njihov računar moći da pokrene nove igre. Core i5 procesor, 8GB sistemske memorije i GeForce GTX 960 kartica su tu da ovakve sumnje u potpunosti odagnaju.

Conclusion

It is an interesting desktop gaming computer that offers great performance for gamers who do not want to think about whether their system can run new games or not. Core i5 processor, 8GB of memory and the GeForce GTX 960 card are there to entirely dispel this suspicion.

Zahvaljujemo se:

A Maze Computers, Prote Mateje 48/pr/2, telefon: 011/3862284

Preporučena maloprodajna cena (feb 2016): oko 1125€

a-maze.co.rs