Antec P9 Window kućište za ugradnju vrhunskog hardvera

Kompanija Antec je svoju ponudu kućišta obogatila novim modelom oznake P9 Window koji karakteriše providni bočni panel pa korisnici mogu da steknu uvid u rad hardvera a providni panel doprinosi atraktivnosti sistema.

Antec P9 Window

Sa druge strane, kompanija je fokusirana na karakteristike i performanse te da obezbedi maksimalno tih rad računara. Enterijer ovog modela nudi različite opcije hlađenja dok modularni HDD kavezi obezbeđuju mnoštvo opcija proširenja.

Antec P9 Window

Kućište može da primi osam 3.5 inčnih HDD kaveza koji su kompatibilni i sa 2.5 inčnim drajvovima. Sa druge strane, moguće je ugraditi grafičku karticu dužine do 430mm. Isto tako, gornji i donji HDD kavez se mogu ukloniti da se napravi dovoljno mesta za ugradnju rešenja za hlađenje tečnošću čime ovo kućište dobija nove prednosti i nudi mogućnost ugradnje vrhunskog hardvera.

Antec P9 Window

Specifikacije:

  • Proizvođač: Antec
  • Model: P9 Window
  • Kompatibilnost: ATX, microATX, miniITX
  • Povezivanje: Internih 3.5 innih 8
  • Frontalni priključci: Audio, USB USB 3.0
  • Ventilatori: 3

Antec P9 Window

Zaključak

Antec P9 Window je odlično kućište sa mnoštvom prostora za ugradnju najsavremenijeg hardvera, pa je tako moguće ugraditi osam hard drajvova, grafičku karticu dužine do 430mm kao i sistem za vodeno hlađenje. Kućište poseduje providni bočni panel za uvid u hardver koji je ugrađen.

Conclusion

Antec P9 Window is an excellent case with plenty of space for installation of the latest hardware; it is possible to install up to eight hard drives, graphics card up to 430mm length and water cooling system. The case has a transparent side panel for access to installed hardware.

Zahvaljujemo se:

Baito računari, Antifašističke Borbe 37 Novi Beograd, 011/26024 30

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko

baito.rs