ADATA pokreće kampanju Build to Create kojom ističe proizvode namenjene kreatorima sadržaja

Beograd, 29. maj 2020. godine – Kompanija ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, pokrenula je novu kampanju Build to Create, kako bi istakla niz proizvoda koji su idealni za kreatore sadržaja. Ovi proizvodi uključuju interne i eksterne SSD uređaje, eksterni hard disk, DRAM memorijski modul i memorijske kartice.

„Nadamo se da ćemo putem ove kampanje uspeti da dopremo do pojedinaca koji se bave kreiranjem sadržaja i pokazati im da ADATA proizvodi nisu namenjeni samo overklokerima, PC entuzijastima i gejmerima,” rekla je Jennie Liu, brend marketing direktor kompanije ADATA. „Bilo da se radi o animatorima, fotografima ili vlogerima, ADATA proizvodi pružaju visoke performanse i pouzdanost koja im je neophodna kako bi kreirali i delili neverovatne sadržaje.”

Rastom novih tehnologija i platformi, novi tip stvaralaca je postao deo naše svakodnevice. U prošlosti, kreiranje sadržaja bilo je rezervisano za profesionalce iz kreativnih industrija kao što je oglašavanje, mediji i dizajn. Međutim, kreiranje sadržaja danas nije isključivo u domenu profesionalaca, već je postalo dostupno širokim masama, što se posebno manifestuje kroz sve veći broj vlogera, YouTube-era, stream-era i influensera. Sa porastom broja kreatora-amatera, otkriva se potpuno novo tržište, sa izraženom tražnjom za pouzdanim proizvodima visokih performansi.

Kako bi izašli u susret potrebama i željama različitih kreatora i medijima koje oni koriste, kampanja Build to Create sadrži niz raznovrsnih ADATA proizvoda, uključujući: ADATA Premier DDR4 3200 ADATA Premier DDR4 3200 U-DIMM i SO-DIMM memorijski moduli najnovije su rešenje za nadogradnju koje podržava najnovije Intel i AMD platforme za brži prenos podataka i veću efikasnost napajanja. Upotrebom dizajna sa 288/260 pinova, radni napon smanjen je s 1,5 V tipičnih za DDR3 module na 1,2 V, što ne samo da smanjuje potrošnju energije za 20 odsto, već i brzinu prenosa na 25,6 GB/s.

ADATA FALCON M.2 2280 PCIe Gen3x4 SSD

Koristeći najnoviji PCIe Gen 3x4 interfejs, NVMe 1.3, i SLC keš memoriju, ADATA FALCON pruža izvanredne performanse čitanja do 3100MB/s i performanse pisanja do 1500MB/s, idealne za 3D prikazivanje, editovanje i animaciju. Takođe sadrži i Low-Density Parity-Check (LDPC) tehnologiju koja služi za ispravljanje grešaka i AES 256-bitnu enkripciju.

ADATA SE800 eksterni SSD

SE800 eksterni SSD uređaji dizajnirani su da obezbede vrhunsku pokretljivost, zahvaljujući svom kompaktnom, laganom obliku. Štaviše, izgleda sjajno, uz svoj izuzetni spoljašnji dizajn. Ali ono što je još važnije, poseduje sjajne radne karakteristike i izdržljivost, poput hidro-izolacije, otpornosti na prašinu i udarce, uz velike brzine čitanja i pisanja do 1000MB/s.

ADATA SE760 eksterni SSD

Eksterni SSD SE760 kombinuje elegantnu estetiku i performanse velike brzine. Uz to, ovaj SSD ima jednostavan, dizajn koji karakteriše čvrst, metalni spoljni deo sa prošaranom površinom. Koristeći USB 3.2 Gen 2 interfejs, SE760 obezbeđuje brzine čitanja i pisanja do 1000MB/s.

ADATA HM800 eksterni HDD

ADATA HM800 i stvaranje sadržaja su sjajan spoj! Ovaj hard disk korisnicima omogućava skladištenje ogromnih količina sadržaja uz kapacitet od 4, 6, i 8TB, kao i jednostavno kopiranje i čuvanje sadržaja uz pomoć funkcije One-Touch Backup. Štaviše, AES 256-bitna enkripcija štiti podatke od provale i nehotičnog objavljivanja.

ADATA Premier ONE SDXC UHS-II memorijske kartice

Memorijske kartice Premier ONE UHS-II ispunjavaju najnovije standarde, pružajući izuzetno brzo očitavanje do 290MB u sekundi, što je tri puta brže u poređenju sa UHS-I SD karticama. Premier ONE SDXC UHS-II memorijske kartice takođe podržavaju reprodukciju videa po standardu V90.

ADATA Premier ONE microSDXC UHS-II memorijske kartice

Premier ONE microSDXC UHS-II memorijske kartice ispunjavaju najnovije UHS-II standarde, obezbeđujući izuzetno veliku brzinu čitanja do 275MB u sekundi, što je skoro tri puta brže u poređenju sa UHS-I. Kartice takođe nude podršku za standard V90, podržavajući snimanje bez prekida sadržaja u formatima Ultra HD 8K, 4K te 3D/VR na pametnim telefonima, tabletima, akcijskim kamerama i dronovima..

ADATA Premier Pro SDXC UHS-I U3 memorijske kartice

Serija memorijskih kartica Premier Pro SDXC UHS-I U3 donosi poboljšane performanse sa brzinama čitanja/pisanja do 100/80MB/s, što omogućava snimanje fotografija i video zapisa visoke rezolucije, uključujući i fotografije u tzv. burst načinu. Podržavaju standard V30 i pogodne su za Ultra HD 4K snimanje.

ADATA Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice

Memorijske kartice Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I dizajnirane su za kamere u vozilima i videonadzoru, savršene za višestruko ponovno pisanje podataka. Podržavaju standard A2 za brže izvršavanje aplikacija i kompatibilne su sa standardom za snimanja V30, što im omogućuje snimanje videa brzinom od 30 MB po sekundi.

Kreirajte uz ADATA Instagram takmičenje

U cilju započinjanja nove kampanje, ADATA organizuje Instagram konkurs Create with ADATA, kako bi dočarala kreativnost i umešnost kreatora sadržaja. Takmičenje će biti održano od 14. maja do 30. juna 2020. Da bi se pridružili takmičenju, učesnici treba da podele sopstvene radove i kreacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na, fotografije, slike, crteže, muzičke i video zapise i da taguju #CreatewithADATA. Najistaknutiji radovi učesnika će imati šansu da osvoje ADATA Falcon 1TB PCIe M.2 2280 SSD ili SE800 1TB eksterni SSD. Posetite ADATA Instagram na: https://www.instagram.com/adata_global/