ZEISS brend se vraća na Nokia telefone

Espo, Finska / Oberkohen, Nemačka, 6. jul 2017 - Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, i kompanija ZEISS danas su najavile sklapanje ekskluzivnog partnerstva čiji je cilj postavljanje novih standarda u oblasti fotografisanja i snimanja videa u okviru industrije smart telefona. Ova dugoročna saradnja zasnovana je na prethodnom zajedničkom iskustvu i stručnosti koje dele kompanija ZEISS i Nokia smart telefoni. Sa zajedničkom željom da unaprede kvalitet sveobuhvatnog iskustva snimanja i fotografisanja smart telefonima, koje obuhvata ceo ekosistem od softvera, servisa, do kvaliteta ekrana i optičkog dizajna, partnerstvo između kompanija ZEISS i HMD Global donosi nove mogućnosti snimanja i fotografisanja i vratiće ZEISS brend na Nokia smart telephone.

Posvećenost stalnom unapređivanju korisničkog iskustva snimanja i fotografisanja smart telefonima predstavlja odraz zajedničkih vrednosti obe kompanije – posvećenost kvalitetu, vrhunskoj izradi i želji da se unapredi korisničko iskustvo.

Saradnja kompanije ZEISS i Nokia telefona otpočela je pre više od jedne decenije i zasniva se na zajedničkoj strasti ka inovacijama i osiguranju najboljeg iskustava za korisnike. Prethodna saradnja kompanije ZEISS i Nokia telefona predvodila je tehnološke inovacije kao što su prvi mobilni telefoni sa multi-megapiksel kamerom i drugi uređaji koji su postavljali standarde, od telefona Nokia N serije do onih sa Nokia PureView tehnologijom. Obnovljena saradnja predstavlja dugoročnu posvećenost tehnološkim inovacijama i u budućnosti.

Arto Numela (Arto Nummela), CEO kompanije HMD Global je izjavio:

„Saradnja sa kompanijom ZEISS predstavlja važan deo naše strategije da korisnicima obezbedimo najbolje iskustvo. Naši fanovi žele više od sjajne kamere smart telefona, oni žele sveobuhvatno iskustvo snimanja i fotografisanja koje postavlja nove standarde. Naši korisnici to očekuju od nas, a zajedno sa kompanijom ZEISS pružićemo im najbolje iskustvo snimanja i fotografisanja smart telefonima.”

Dr Matijas Mec (Matthias Metz), član izvršnog odbora kompanije ZEISS Group je rekao:

„Saradnja kompanija HMD Global i ZEISS pružiće korisnicima najbolje iskustvo snimanja i fotografisanja smart telefonima, koje će biti zasnovano na izvrsnosti i inovacijama. Naše partnerstvo zasnovano je na čvrstoj osnovi. Radujemo se našem uzbudljivom putovanju u budućnost sofisticiranog iskustva snimanja i fotografisanja smart telefonima.”

Ekskluzivno partnerstvo sa kompanijom ZEISS je potvrda da kompanija HMD Global sarađuje sa najboljim i najuglednijim kompanijama u industriji, kako bi svojim korisnicima obezbedila najbolje uređaje I njenoj posvećenosti korisnicima kako bi se isporučilo ultimativno korisničko iskustvo na smart telefonima.