Za modernu savremenu ženu-TAG Heuer Carrera Lady 2017

Inspirisani automobilizmom, ovi satovi su kombinacija modernog dizajna i tradicionalne preciznosti, a savršen su izbor za dan ili za veče. Skroz crni, sa džins narukvicom ili sa crnim brojčanikom i full grain kaišom od teleće kože, novi Carrrea Lady modeli sigurno će osvojiti mlađe generacije. Kolekcija Carrera je jedna od vodećih kolekcija TAG Heuer Brenda. Lansirana od strane Džeka Heuera još davne 1964. godine kao hronograf, sada je ova kolekcija dostupna u širokom spektru modela i prečnika kućišta sa različitim funkcijama namenjenih muškarcima i ženama.

Tag Heuer

U 2017. godini, TAG Heuer je odlučio da više pažnje posveti današnjim aktivnim ženama sa sportskom, savremenim stilom. Novi Carrera Lady modeli predstavljeni prvi put na sajmu Baselworld 2017, obraćaju se mlađim generacijama putem modela kao što su sun ray teget brojčanik sa kožnim kaišem koji imitira džins ili crni brojčanik sa detaljima od roze zlata u kombinaciji sa full-grain telećim kožnim kaišem ili još ekstravagantniji model sa crnim brojčanikom i kućištem izrađenim od 18K roze zlata i sjajnim kožnim aligatorskim kaišem.

Tag Heuer

Uz elegantan prečnik od 36mm, novo kućište Carrera Lady direktno je inspirisano najnovijim TAG Heuer in-house hronografom: Carrera Heuer-01 koji je lansiran 2015.godine. U ovoj godini, zahvaljujući novim usavršavanjima kućište ima drugačiju konstrukciju. Nije više izbrušeno iz jednog komada u tradicionalnom TAG Heuer maniru već je modularno i formirano od 9 različitih komponenti (zadnja strana kućišta, srednji deo kućišta, korone, lugovi i završeci) što otvara put za mnoštvo kombinacija materijala, boja, tretmana i završnih obrada. Pravi egzemplar takvog kombinovanja je sat sa belim kaišem od aligatora i brojčanikom sa dijamantima.

Tag Heuer

Što se tiče korone (maske) ona je deblja i veća, što kućištu daje dodatni karakter. Lugovi su sada više istaknuti, podmlađujući ceo sat, koji je završen dvokomponentnim kaišem/narukvicom- dostupnom za žene po prvi put u TAG Heuer-u - koji će svojom gumenom podlogom pružiti neverovatan i dugotrajan komfor. Satovi su vodootporni do 100 metara, a dostupni su modeli sa kaiševima od braon ili crne teleće kože, crne ili bele aligator kože, ili teget kože koja imitira džins. Kruna, lugovi i fiksna korona mogu biti od poliranog čelika, 5N, 18K roze zlata ili poliranog čelika sa crnim PVD premazom.

Tag Heuer

Satove pokreće kvarcni mehanizam kako bi se osiguralo da njihova cena ostaje konkurentna. Ovi novi modeli dostupni su po ceni od 1.450 CHF odnosno 1248 EUR.