Xwave Power bank Twist

Iz kompanije Xwave dolazi još jedna eksterna baterija, ovoga puta upakovana u atraktivno Twist, uvrnuto, kućište i kapaciteta je 2600mAh, što je taman dovoljno za jedno punjenje baterije većine telefona. Dodatno, ima i ugrađenu LED baterijsku lampu.

Xwave u ponudi ima baš dosta raznih modela prenosnih eksternih baterija, i na test je stigao model Twist, nešto manjih dimenzija od onoga što smo do sada mogli da vidimo, ali i dalje dovoljno interesantan za sve one koji često ostanu bez telefona u bitnom trenutku zato što se baterija istroši. Već smo pričali o tome koliko je korisno imati neki backup kada je u pitanju napajanje, i sada već imamo situaciju da prilično veliki broj proizvođača izbacuje razne modele na tržište, pa prosečnom kupci uopšte nije lako da odabere odgovarajući model. Twist serija je vrlo kompaktna i prilično jeftina, tako da će biti odličan izbor za sve one koji ne vole da sa sobom nose puno stvari.

Ključne karakteristike

  • Vrlo kompaktne dimenzije
  • Kapacitet 2600mAh

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kapacitet: 2600mAh
  • Konekcije: USB, MicroUSB

Xwave Power bank Twist

Odmah da kažemo da će zbog kapaciteta od 2600mAh model Twist najviše odgovarati kao backup za mobilne telefone. Jasno je zašto se ova serija zove Twist, pošto je kućište "uvrnuto" i ako ni zbog čega drugog, zbog toga će se sigurno razlikovati od konkurencije. Plastika od koje je izrađeno nas i nije toliko oduševila, deluje čak pomalo jeftino i kao da će se boja relativno brzo skinuti. Ipak, dovoljno je dobrog kvaliteta da će bez problema zaštititi samu bateriju od oštećenja. U ponudi je više modela različite boje: crvene, plave, crne i roze, tako da će u ovom slučaju eksterna baterija biti i modni detalj, a ne samo gadget. Spolja vidimo oznaku proizvođača, i malu nalepnicu na kojoj je naznačen kapacitet baterije.

Sa jedne strane možemo da vidimo i ugrađenu LED baterijsku lampu, što je veoma praktičan dodatak, tako da Twist može naći stalno mesto u torbi kao jedna od veoma bitnih stvari. Sa druge strane vidimo mali taster za baterijsku lampu, ulazni MicroUSB port i izlazni port regularnih dimenzija. Ono što treba znati je da ulazni port podržava 1A konekciju, i da je izlaz takođe deklarisan na 1A, što odgovara najviše mobilnim telefonima. Za punjenje baterije je treba povezati na slobodan USB port računara, što je sporije, ili strujni punjač mobilnog telefona (što je brže), i sačekati oko 2h da se potpuno napuni. Da bi se znao raspoloživi kapacitet baterije, postoji i jedna LED statusna dioda.

Rezime

Ovaj model je namenjen onima koji ne vole da nose sa sobom poveće eksterne baterije, već kompaktnu varijantu koja je zgodna za sve one kojima treba jedno dodatno punjenje. Dodatno, tu je i baterijka lampa koju je uvek zgodno imati pri ruci. Twist je jednostavan za upotrebu, veoma povoljne cene i dolazi u raznim bojama tako da će se lako upariti sa torbom ili nekim drugim detaljom.

Conclusion

This model is designed for those who prefer not to carry an external battery around, but a compact version handy for those who need an extra charging. In addition, a flashlight is always convenient to have. Twist is easy to use; it has an affordable price and comes in a variety of colors so it will be easy to pair it with a bag or other accessory.

Testirani proizvod je uzorak.

NT Company ustupio: Xwave Power bank Twist
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.