Xwave NT9145

Ovo jeste veoma jednostavna torba, ali deluje nam da zaslužuje odlične ocene zbog kvalitetne izrade, modernog dizajna i na kraju više nego povoljne cene. Xwave ima dosta sličnih modela u ponudi i isplati se malo detaljnije pogledati šta sve nudi.

Iz Xwave-a stiže još jedna torba, i u poslednje vreme smo videli dosta novih modela koji su srednje klase, i kod kojih je cena jedan od najbitnijih parametara. Iako spadaju u jeftinije modele, nude prilično dobar kvalitet izrade i odličnih su karakteristika. Sada već postoji prilično veliki broj raznih modela u prodavnicama, i većini nije baš lako da odaberu pravu torbu, pogotovo što je dosta modela prilično slično i na prvi pogled je teško pohvatati razlike. Ono što se pokazalo tačnim za Xwave je da iako nisu baš specijalizovani za torbe, imaju dovoljno modela da se mogu pronaći i neki koji su stvarno sjajnog kvaliteta a da se ne mora potrošiti baš mnogo novca.

Ključne karakteristike

  • Dobar kvalitet izrade
  • Odlična cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana laptopa: 15.6"

Xwave NT9145

Ono što nam se odmah dopalo jeste to da je torba malo modernijeg dizajna, odnosno da odskače pomalo od standardne varijante, pošto takvih torbi imamo u ponudi možda i previše. U ponudi su tri boje: crvena, crna i bordo, a torbe imaju interesantan print sa prednje strane, tako da će pretpostavljamo da će biti malo interesantniji mlađim kupcima. Torba je standardnih dimenzija za jedan 15.6" model, sa fiksiranim ručkama koje su sa gornje strane i postavljene kako bi bile što udobnije za duže nošenje. Kaiš za preko ramena se podrazumeva, stim što se on može skinuti po potrebi, a postoji i ojačanje na sredini kako bi torba bila što udobnija, a da bi se lakše prilagodio korisniku, može se podešavati i po dužini.

Torba ima dve glavne pregrade, i ona u kojoj će stajati sitnice, olovke, i sve ono što nije laptop, se može otvoriti pod uglom od 180 stepeni, što olakšava pristup. Ima dovoljno našivenih džepova i pregrada, tako da će moći dovoljno toga da se spajuje i ponese. Glavna pregrada za laptop je dovoljno prostrana, ali i postavljenih stranica kako bi se laptop zaštitio od eventualnih udaraca i oštećenja. Ovo nije najveća i najprostranija torba u kategoriji, ali je veoma dobro iskorišćenog prostora, barem za one koji ne vole da nose previše stvari sa sobom. Generalno gledano, kvalitet izrade je veoma dobar, finalna obrada odlična i torba deluje skuplje nego što košta.

Rezime

Kao i mnogi drugi Xwave modeli torbi, i ovaj zaslužuje odlične ocene i preporuku, pošto se za ove pare obično očekuje dosta manje. Torba je kompatibilna sa 15.6" laptopovima, odlično koristi raspoloživi prostor, i dosta je dobrog kvaliteta izrade. Po ovoj ceni, bilo bi stvarno previše tražiti bilo šta više.

Conclusion

Like many other Xwave bags, this one deserves high praise and recommendation, because at this price usually much less is provided. The bag is compatible with 15.6" laptops; it is using available space in a good way, offering high build quality. At this price, it would be too much to ask for anything more.

Preporučena cena (uključujući PDV, novembar 2013.): 26€

NT Company ustupio: Xwave NT9145
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.