Xwave NT570

Ovo je vrlo zanimljiva iPad futrola namenjena onima koji vole ovakav retro dizajn. Kvalitetne je izrade je dosta dobar, a tablet stoji vrlo čvrsto i nema opasnosti da ispadne. Cena je odlična u skladu sa onim što se dobija, a ova futrola izgleda dovoljno atraktivno da neće proći neprimećeno.

Iz kompanije Xwave nam stiže još jedan model zaštitne futrole za tablet, ovoga puta za iPad modele. Ono što znamo je da su obično dodaci za iPad tablete nešto skuplji od proseka, no ponekad mogu da se pronađu i neke dosta pristojnije varijante, kao što je uostalom i ovaj model. Iako naravno nije u pitanju baš kožna futrola, izgleda dosta atraktivno i interesantno, dovoljno drugačije u odnosu na konkurenciju da verujemo da će lako zaintrigirati kupce. Iako su iPad tableti solidno skupi, kao i ostali Apple uređaji, imaju svoju vernu armiju fanova kojima to očigledno ne smeta i ne predstavlja problem, pa je sigurno pametno da svoju investiciju lepo i zaštite.

Ključne karakteristike

  • Dobar kvalitet izrade
  • Odlična cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kompatibilnost: iPad2 i 4

Xwave NT570

Ova futrola spada u takozvane folio modele koji su više kao korice sveske ili knjižice u koju se postavlja tablet. Dizajn ovog modela je pomalo old school i podseća nas najviše na neku svesku koju bi sa sobom nosio Harry Potter, sa kožnim povezom na sredini. Futrola je napravljena od mekanog materijala koji je spolja crne boje, ali koje je dobro ojačan kako bi dobro zaštitio tablet od eventualnih oštećenja. Na dodir spolja, podseća na kožu, dok je kaiš kojim se fiksira prilično interesantan detalj zbog koga će ovo biti i prilično lako prepoznatljiva futrola. Kvalitet izrade je dosta dobar, sa prilično dobrom finalnom obradom, u rangu nekim malo skupljih futrola.

Kada se futrola otvori, vidimo da se tablet stavlja u posebno ležište, sa otvorenim bočnim stranicama i prorezima, tako da su svi tasteri i konektori veoma lako dostupni. Dobra stvar je da tablet staje bez problema i stoji čvrsto na svom mestu, bez bojazni da može bilo kako da isklizne ili ispadne. Sa unutrašnje strane, futrola je postavljena mekanim materijalom koji će zaštititi ekran od habanja i grebanja. Pored tableta nema baš mesta za dodatne stvari, pa uprkos dimenzijama u futrolu staje ipak samo tablet.

Rezime

Cena futrole od skoro 20€ nije baš ni mala, ali treba imati na umu da slične futrole malo poznatijih proizvođača koštaju i dosta više. Ako se uzmu u obzir kvalitet izrade i dizajn, onda stvarno i ne košta toliko puno i zaslužuje toplu preporuku. Xwave ima na raspolaganju dosta raznih futrola, a ova je definitivno jedna od interesantnijih modela namenjenih iPad tabletima.

Rezime

Price of this case is 20 Euros, which is not affordable at all, but it should be noted that similar cases from well-known manufacturers cost a lot more. If we take into account the quality and design, the price is not so high so this model deserves a warm recommendation. Xwave offer many different cases but this is one of the more interesting models designed for the iPad tablets.

Preporučena cena (uključujući PDV, septembar 2013.): 18.5€

NT Company ustupio: Xwave NT570
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.