Xwave NT1310-7 torba za tablet

Ovo je kompaktna futrola za tablet koja pored svega standardnog ima i dodatnog prostora za još neke sitnice koje mogu zatrebati. Odličnog je kvaliteta izrade i dosta povoljne cene.

Već smo videli brojne Xwave torbe i rančeve do sada, i mogli smo da zaključimo da je ovaj proizvođač rešio da se malo ozbiljnije posveti upravo ovoj kategoriji. Model NT1310-7 je interesantna torba dizajnirana za upotrebu sa tabletima, i to onima sa dijagonalom od 7". Ono što će je izdvojiti iz konkurencije jeste sigurno izgled, ali i cena koja je prilagođena onima sa plićim džepom. To srećom ne znači da je napravljen neki veliki kompromis po pitanju kvaliteta, a ova futrola može da stane rame uz rame nekim dosta skupljim i poznatijim modelima i proizvođačima.

Ključne karakteristike

  • Moderan i atraktivan dizajn
  • Odličan kvalitet izrade
  • Povoljna cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 7"

Xwave NT1310-7

Ova futrola nas najviše podseća na neku od popularnih laptop torbi vertikalne orijentacije, stim što naravno ovde izostaju ručka i kaiš za nošenje. Pomalo neobično za aktuelnu modu i standarde, futrola je napravljena od platna koje je sive boje i sa vrlo lepom teksturom. Pored toga, torba ima detalje tirkizne boje, i deluje prilično moderno, sa diskretnim Xwave logom na bočnoj stranici. Kvalitet izrade je odličan i to je ono što će sigurno odmah svi primetiti, pa na prvi pogled može se da se pomisli da se radi o nekoj dosta skupljoj varijanti. Ziperi su plastificiranih ručki i deluju vrlo izdržljivo, što je još jedan plus.

Za razliku od većine sličnih torbi, ova ima i jedan dodatan džep sa prednje strane, pa iako nije baš prostran ipak jeste dovoljan da se ponese još nešto pored samog tableta, na primer telefon, novčanik ili nešto drugo. Najveći deo torbe je rezervisan za tablet, i postavljen je mekanim, čupavim materijalom koji će odlično zaštititi ekran i tablet od habanja i oštećenja. Podržani su tableti od 7", bez obzira na marku i model, a torba jeste dovoljno široka da neće biti problema sa kompatibilnosti. Voleli bi da vidimo ovakve torbe i za veće tablete, ali i za laptopove.

Rezime

Xwave se veoma dobro pokazao sa torbama i futrolama za tablete i laptopove, pa imamo modele koji su veoma atraktivnog dizajna i odličnog kvaliteta izrade, a ne koštaju mnogo, što je više nego dovoljno za svaku preporuku. Posebno nam se dopalo što ipak ima prostora da se još nešto uz tablet smesti u džep napred, što većina sličnih futrola ne podržava.

Conclusion

Xwave offers very good bags and cases for tablets and laptops, so models with attractive design and excellent quality are available on the market at affordable price, which is enough for a recommendation. We especially like the fact there is room to put something else along with tablet in a front pocket, which is not the case with similar cases.

Preporučena cena (uključujući PDV, novembar 2013.): 14€

NT Company ustupio: Xwave NT1310-7
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.