XPG na sajmu IFA Berlin 2019 predstavlja prvi na svetu 4D miš i novu opremu za igranje Mera Edition

Beograd, 4. septembra 2019. godine – XPG - XTREME PERFORMANCE GEAR, proizvođač uređaja visokih performansi za igrače, e-sport profesionalce i entuzijaste, najavljuje da će na sajmu IFA Berlin 2019 predstaviti svoje najnovije proizvode. Među izloženim proizvodima biće novi 4D miš za igrače, gejmerska periferija Mera Edition i SSD GAMMIX S50.

Gejmerski miš XPG Headshot – uhvatite korak sa 4D revolucijom

XPG HEADSHOT je revolucionaran i inovativan pristup gejmerskom mišu. Nalazeći se na raskrsnici dva velika trenda - veštačke inteligencije i 4D ispisa – XPG HEADSHOT spaja inteligenciju, ultra lagani dizajn i svestranu rešetkastu strukturu u obliku vrhunskog gejmerskog miša. Koristeći algoritam veštačke inteligencije XPG HEADSHOT se može personalizovati u zavisnosti od želja i odlika pojedinačnih korisnika, poput stiska, veličine šake, preferirane završne obrade površine i prilagođenih elemenata dizajna poput logotipa.

XPG

„XPG HEADSHOT je rezultat naše beskompromisne predanosti postizanju detaljno prilagođenog i fascinantnog ergonomskog iskustva“, rekao je Luca Di Fiore, direktor proizvoda i istraživanja i razvoja za robnu marku XPG. „Od prvog dana tražili smo načine da zadovoljimo potrebe profesionalaca iz sveta e- sporta, ali i ljubitelja tehnologije kako bismo stvorili miš koji je produžetak i odraz onoga što oni jesu.“

XPG periferija za igru Mera Edition – nov pristup opremi za igranje

XPG će predstaviti i novu seriju periferije za igru koja propituje predrasude o tome šta oprema za igru treba biti. Na osnovu novih karakteristika XPG-ove robne marke XPG je u te proizvode kroz tople i smele boje uneo neustrašiv duh. Nova boja je u snažnom kontrastu s tamnijim i mekšim nijansama koje se nalaze na većini današnjih uređaja ovog tipa. Težeći izlasku iz kalupa i uzimajući u obzir da igrači nisu demografski homogeni, XPG predstavlja celu lepezu opreme Mera Edition, uključujući slušalice, podloge za miša, tastature i kućišta.

„Proizvodima iz linije Mera Edition XPG iznosi svoj stav o tome šta znači biti igrač“, rekao je Alex Yin, glavni menadžer i direktor za igranje u XPG-u. „A taj stav je da su igrači individue, koje se nužno ne uklapaju u veštački stvorene ideje o tome ko je igrač, nego su neustrašivi i avanturisti u samoizražavanju.“

SSD XPG GAMMIX S50 – stvoren za igrače, overklokere i profesionalce iz sveta grafike

Svojim najnovijim PCIe Gen4x4 interfejsom GAMMIX S50 podržava standard NVMe i nudi konstantne brzine čitanja/pisanja do 5000/4400 MB/s i nasumičnog čitanja/pisanja do 750 K/750 K ulazno-izlaznih operacija u sekundi, omogućavajući i do deset puta veće brzine od onih kod SATA SSD-ova. Osim toga, uz upotreba 3D fleš memorije u kombinaciji sa SLC keširanjem ovaj SSD omogućuje veliki korak napred u kapacitetu, efikasnosti, učinkovitosti i trajnosti. Uz podršku za specifikaciju M.2 2280, S50 podržava najnovije Intel® i AMD platforme, a u potpunosti je kompatibilan sa standardom PCIe 3.0. Sve ovo čini ga idealnim za igrače, PC entuzijaste, overklokere i profesionalce iz sveta grafike.

Posetite XPG štand i pogledajte najnovije proizvode u XPG Orbu

Posetite XPG na sajmu IFA Berlin 2019. od 6. do 11. septembra 2019. godine. (Messe Berlin, paviljon 12, štand 107). Posetioci XPG štanda biće u prilici da vide ne samo prethodno pomenute, nego i sve ostale najnovije XPG gejming proizvode. Pažnju će im privući i impresivna struktura pod nazivom XPG Orb, koja se sastoji od 300 pojedinačnih delova i čija je konstrukcija trajala 3000 sati. U XPG Orb-u posetioci će moći da iskuse ekstremne performanse najnovijih proizvoda.

XPG je nedavno proširio svoju ponudu koja sada uključuje i: gejmerske slušalice XPG PRECOG, podlogu za miša XPG BATTLEGROUND, tastature XPG SUMMONER, PC kućišta XPG BATTLECRUISER i XPG INVADER, sisteme za vodeno hlađenje XPG LEVANTE i jedinice napajanja CORE REACTOR. Sve ove linije sada su globalno dostupne.