Vrhunski 2-u-1 Samsung notebook 7 Spin za poslovne korisnike

Samsung Notebook 7 Spin je je mnogostrani 15.6 inčni 2-u-1 konvertibilni računar dizajniran specijalno za korisnike u kancelarijama koji treba da izvršavaju zahtevne računarske zadatke i projekte analize podataka.

Samsung Notebook 7 Spin

Izvođenje kompleksnih izveštaja, kreiranje i editovanje dokumenata te pristup korporativnom sistemima sa svakog mesta u kancelariji će biti više nego lak zadatak za ovaj notebook.

Samsung Notebook 7 Spin

Ako vam je pak potrebno da uradite nešto kada ste u pokretu možete bez problema da notebook transformišete u tablet. Računar je opremljen baterijom koja pruža dovoljno dug rad da sve zadatke možete da završite dok će opcija brzog punjenja vaš računar obezbediti neophodnom energijom u kratkom vremenskom periodu.

Samsung Notebook 7 Spin

Samsung Notebook 7 Spin je opremljen hibridnim hard drajvom kapaciteta 1TB plus 128GB SSD kapaciteta za brzo pokretanje operativnog sistema i aplikacija. Dizajniran da obezbedi poznato i produktivno iskustvo ovaj notebook koristi Windows 10 Pro operativni sistem.

Samsung Notebook 7 Spin

Računar je baziran na Core i7 procesoru radnog takta 2.5GHz dok je u grafičke zadatke kupcima na raspolaganju GeForce GTX 940 grafička kartica. Sve to je upotpunjeno sa 8GB sistemske memorije za zaista brz rad kada je god potrebno izvršiti neki kompleksan kancelarijski zadatak pa ovaj model svakako treba da bude izbor poslovnih korisnika.

Samsung Notebook 7 Spin

Specifikacije:

  • Proizvođač: Samsung
  • Model: Notebook 7 Spin
  • Forma: PC tablet
  • OS: Windows 10 Pro
  • Procesor: Intel Core i7
  • Radni takt: 2.5GHz
  • Dijagonala ekrana: 15.6 inča
  • Rezolucija ekrana: 1920x1080
  • RAM: 8GB
  • HDD: 1TB + 128GD SSD

Samsung Notebook 7 Spin

Zaključak

Samsung Notebook 7 Spin je odličan 2-u-1 računar koji će zadovoljiti potrebe svakog poslovnog korisnika. Opremljen snažnim procesorom radnog takta 2.5GHz i GTX 940 grafikom ovaj model može da izvršava kompleksne poslovne analize a za situacije kada treba da izvedete neki poslovni zadatak na otvorenom tu je tablet režim.

Conclsuion

Samsung Notebook 7 Spin is a great 2-in-1 computer that will meet the needs of business users. Equipped with a powerful 2.5GHz processor and GTX 940 graphics this model can perform complex business analysis while offering tablet mode too.

Zahvaljujemo se:

Laptop Plaza, Katanićeva 1, 011/3087693

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 1700€

laptopplaza.rs