VoxxedDays Belgrade: Slavimo znanje, slavimo povratak u škole!

Za pasionirane programere, startapere, gikove i one koji tehnologiju doživljavaju kao istinski zanimljivu, od 28. do 30. septembra održaće se VoxxedDays Belgrade konferencija, najinspirativnije mesto za druženje, povezivanje i učenje.

Program konferencije okuplja preko 80 izuzetnih govornika iz celog sveta, rešenih da podele svoje bogato znanje i iskustvo. U čast početka novog ciklusa učenja organizatori su pripremili velike popuste za najbrže koji će biti aktuelni do 1. septembra!

Kako je cilj konferencije podizanje tehnološke i razvijanje biznis svesti regiona, zaintersovani da saznaju o brojnim ‘vrućim’ IT trendovima, zadovolje radoznalost, nauče nove veštine i zabave se, imaju priliku da do 1. septembra karte za sva tri dana konferencije kupe po znatno nižim cenama:

Sve što je potrebno da uradite da biste iskoristili popust jeste da pri kupovini karte ukucate kod: Back2School. Na ovaj način ostvarujete 40, 30 ili 25 odsto popusta, u zavisnosti od raspoloživosti karata. Požurite!

Nakon što je prošle godine proglašena za najkreativniji i najbrojniji Voxxed događaj, organizatori ovogodišnje VoxxedDays Belgrade konferencije učinili su sve da nadmaše prošlogodišnji uspeh. Tako će ove godine jedino BelExpo centar biti dovoljno veliki da ugosti sve zainteresovane da čuju velika imena poput Scott Amyxa i Amir Golana (Amazon), kao i profesionalci iz Google-a, JetBrains-a, Atlassian-a, RedHat-a, Pivotal-a, CloudBees-a, Yammer-a, IBM-a, Zalando-a, Ustream-a, da spomenemo samo nekolicinu.